Macskahám pórázhoz. Milyet ajánlotok?
Nem sétáltatáshoz kellene, hanem a kertben levéshez. Sajnos kiszökött a cica többször is, és a közelben állítólag mérgezik a kutyákat, így nem merem elengedni, nehogy megegyen valamit.
Tervben van a kerítés macskabiztossá tétele, de rohadt drága, így átmenetileg biztosan pórázra van szükség.
Vettünk egy (kistestű kutyáknak készített) hámot, de az nem jó: egyrészt kibújik belőle egy idő után, másrészt túlságosan nehéz rá, úgy mozog benne, mint egy terhes sün. :)
Bevált dolgok érdekelnek, ha lehet, képekkel, hogy hasonlót tudjak keresni.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Kistestű kutyának van könnyebb hám, ami nem párnázott stb; hanem csak pántok.
Én inkább ezt ajánlanám, mint a macskahámot, a sima macskahám ugyanis csak a hátánál van összefogva, míg a kutyahám több ponton. Nehezebben tud belőle kibújni, mint a macskahámból - szerintem. Persze szorosabbra kell állítani, mintha kutyára tennéd, plusz nem árt a lakásban hozzászoktatni. Először a miénk is csak eldőlt benne, mint egy darab fa, én meg pánikoltam, hogy oda az egyensúlyérzéke és úristen elszorítottam a macskàt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!