Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik Acanával etetik a cicájukat?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, mert úgy vettük észre, mióta ezzel a táppal etetünk, nagyon lesoványodtak. Lehetséges hogy nem megfelelő nekik ez a táp? Vagy csak a nagy meleg miatt? Kinti cicákról van szó.
2010. júl. 6. 11:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem a kutyáim ették fél évig, de anyira lefogytak, hogy a nagy szőrük alatt érezni lehetett az egész gerincük. :S Azóta olcsóbb tápot veszek, és már kezdenek visszahízni. Szóval van abban valamit tapasztaltál. Szerintem "túl egészséges". A cicám is ette de csak két zsacskóval, addig jó volt neki, de aztán mást vettem szóval lehet ő is lefogyott volna...
2010. júl. 6. 11:46
 2/2 A kérdező kommentje:
:( Az enyémek is csak 5 kilót ettek meg eddig. De nekik is simán tapintható a gerincük, olyanok felülről mint egy papírlap. :S Pedig a külföldi oldalakon is ajnározzák ezt a tápot. Nem értem.
2010. júl. 6. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!