Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ti megpusziljátok a macskákat?...

Ti megpusziljátok a macskákat? Hagyják otthon?

Figyelt kérdés
Tiszta, egészséges állazok, nem hiszem, higy "bolind" lennél, ha kapnak néha puszit.
2019. ápr. 15. 16:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nekem gyerekként nem hagyták. Egyébként nincs igényem puszilgatni, max összeérinteni vele az orrom.
2019. ápr. 15. 18:08
 12/21 anonim ***** válasza:

Kèt macskánk van, az egyik élvezi, tolja a fejét, meg imádom a bundájába fúrni a fejem, a másik nem igényli, nem érti, mit akarok, így őt nem szoktam.

Amíg kutyám volt, a feje búbjára neki is simán nyomtam puszit. :)

Azt viszont soha nem engedtem, hogy ők nyaljanak össze, vagy neadjisten szájon nyaljanak (láttam ilyet is), az fúj.

2019. ápr. 15. 18:32
 13/21 anonim ***** válasza:

Szoktam, igen. A nőstényemnek az a mániája dorombolás közben, hogy rám fejel vagy beledugja a nagy fejét a számba. :D ilyenkor szoktam nyomni neki egy puszit.

De szoktam a kutyának is...

2019. ápr. 15. 20:00
 14/21 anonim ***** válasza:

Nem puszilom, mert nem szereti.

Mondjuk néha nem tudok ellenállni a buksijának, és rácuppantok egyet... vagy többet. Nem haragudott meg érte sosem :)

2019. ápr. 15. 20:08
 15/21 anonim ***** válasza:
Mindig kap egy puszit ha úgy adódik a fejére.
2019. ápr. 15. 20:15
 16/21 anonim ***** válasza:

Persze.

Még vissza is adják.

Az arcnyalogatást egyiknek sem engedem, de máshogy is tudnak puszit adni

Kiegyensúlyozott nyugodt cicák, ezt mások is mondják.

2019. ápr. 15. 20:31
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap, mielőtt elmegyek és mikor hazajövök akkor is. Kutyám és macskám van, be vannak oltva, féregtelenítve, én is be vagyok oltva :D eddig még semmi baj nem volt.
2019. ápr. 15. 22:58
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Bevallom, előfordul.:))
2019. ápr. 16. 13:44
 19/21 anonim ***** válasza:
Imádom puszilhatni, legtöbbször az orrát szoktam, van mikor úgy kell levadásznom érte mert nem nagyon díjazza 😅
2019. ápr. 16. 16:44
 20/21 anonim ***** válasza:
Gyakran puszilgatom a cicám, imádom a bundája tiszta illatát, megnyugtat. Ő nem mindig értékeli, de ha elege van belőle, úgyis otthagy.
2019. ápr. 16. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!