Nekem gyerekként nem hagyták. Egyébként nincs igényem puszilgatni, max összeérinteni vele az orrom.
2019. ápr. 15. 18:08
12/21 anonim válasza:
Kèt macskánk van, az egyik élvezi, tolja a fejét, meg imádom a bundájába fúrni a fejem, a másik nem igényli, nem érti, mit akarok, így őt nem szoktam.
Amíg kutyám volt, a feje búbjára neki is simán nyomtam puszit. :)
Azt viszont soha nem engedtem, hogy ők nyaljanak össze, vagy neadjisten szájon nyaljanak (láttam ilyet is), az fúj.
2019. ápr. 15. 18:32
13/21 anonim válasza:
Szoktam, igen. A nőstényemnek az a mániája dorombolás közben, hogy rám fejel vagy beledugja a nagy fejét a számba. :D ilyenkor szoktam nyomni neki egy puszit.
De szoktam a kutyának is...
2019. ápr. 15. 20:00
14/21 anonim válasza:
Nem puszilom, mert nem szereti.
Mondjuk néha nem tudok ellenállni a buksijának, és rácuppantok egyet... vagy többet. Nem haragudott meg érte sosem :)
2019. ápr. 15. 20:08
15/21 anonim válasza:
Mindig kap egy puszit ha úgy adódik a fejére.
2019. ápr. 15. 20:15
16/21 anonim válasza:
Persze.
Még vissza is adják.
Az arcnyalogatást egyiknek sem engedem, de máshogy is tudnak puszit adni
Kiegyensúlyozott nyugodt cicák, ezt mások is mondják.
2019. ápr. 15. 20:31
17/21 anonim válasza:
Minden nap, mielőtt elmegyek és mikor hazajövök akkor is. Kutyám és macskám van, be vannak oltva, féregtelenítve, én is be vagyok oltva :D eddig még semmi baj nem volt.
2019. ápr. 15. 22:58
18/21 anonim válasza:
Bevallom, előfordul.:))
2019. ápr. 16. 13:44
19/21 anonim válasza:
Imádom puszilhatni, legtöbbször az orrát szoktam, van mikor úgy kell levadásznom érte mert nem nagyon díjazza 😅
2019. ápr. 16. 16:44
20/21 anonim válasza:
Gyakran puszilgatom a cicám, imádom a bundája tiszta illatát, megnyugtat. Ő nem mindig értékeli, de ha elege van belőle, úgyis otthagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!