Ha veszel neki milliós macskabútorokat se ér semmit... -.-" így lett az én benti macskámból kinti-benti. Napközben viszonylag elfárad mer bejárja az utcákat, vadászgat, találkozik más macskákkal, kalandozik stb.
Az estét itt tölti meg napjában 1-2 alkalommal haza jön pár órára, de itthon már rendesen viselkedik.
Nem mondom hogy az összes ilyen, de nálam abszolút kudarcba fulladt a csak benti macskatartás
2019. ápr. 13. 15:38
2/12 anonim válasza:
Hadd döntse már el a tulajdonos, hogy enged-e állatot a lakásba... Én se engedném. Mondom ezt úgy, hogy van macskám...
2019. ápr. 13. 15:40
3/12 Metionin válasza:
Mert azt hiszik, hogy a macskát nem lehet megnevelni. Pedig meg lehet és akkor szobatiszta, nem karmol szét semmit és nem is hangos. Nálunk otthon az idők során volt vagy 5 macska, mind benti és soha semmit nem csesztek szét. Kiskoruktól kezdve nálunk voltak és megneveltük őket. Amúgy a legtöbb ilyen főbérlőnek sohasem volt macskája. A miénknek se volt és állítja hogy de a macska igenis összeszarik mindent. Hát 0 tapasztalattal biztos jobban tudja mint én akinek az eddigi összes macskája első naptól szobatiszta volt.
2019. ápr. 13. 15:42
4/12 anonim válasza:
Attól, hogy elvileg meg lehet nevelni egy macskát, gyakorlatilag 1 millióból 1 van megnevelve, vagy alapból olyan, hogy nem karmolászik szét semmit, nem tör-zúz unalmában.
Ezerszer inkább engednék kutyát, mint macskát.
2019. ápr. 13. 15:55
5/12 anonim válasza:
Budapesten 2 lakásom van. Az egyik bútorozott, a másik bútorozatlan. Amiben nincs bútor ott engedtem a kutya- macska tartást- Nem az én bútoraimat teszik tönkre, és nem rosszabbak mint a gyerekek. A másik lakás ami bútorozott, oda nem engedek sem háziállatot, sem gyereket. Azt a lakás csakis olyannak adtam/ adom ki aki egyedülálló vagy párban vannak gyerek nélkül.
2019. ápr. 13. 15:59
6/12 anonim válasza:
Nem lehet száz százalékig bízni a szobatisztaságukban.Mienk is alomra van szoktatva, mégis előfordul baleset és iszony büdös, szinte kiirthatatlan a szaga.Ráadásul könnyen szétkarmolja a btort, lever valamit, stb.De ugyanez van a többi állattal is.Mégiscsak megvan aszaga, akár milyen tizstán tartják is és koszol, szőröz.
Te sem szeretnéd, ha kiadnád a lakásod és szétszaggatva, büdösen, szőrösen kapnád vissza.
2019. ápr. 13. 16:07
7/12 anonim válasza:
Szerintem kisgyerek hasonló okból.Például összefirkálja a padlót, falat, stb...Nálunk rokonom gyereke firkálta össze alkoholos filccel a parkettát, mai napig ottvan afirka, pedig az csak fél óra itt tartózkodás volt.
2019. ápr. 13. 16:09
8/12 anonim válasza:
Kutya,macska,nem panelba való.A lakás a tulajé,tudd ő amit tud.
2019. ápr. 13. 16:55
9/12 anonim válasza:
Egy bútorozott lakást én sem adnék ki olyannak, akinek macskája van. Nekem van macskám, teljesen szobatiszta, nem kártékony, nem rombol, de a fotelen, a kanapén és a függönyökön meglátszik, hogy cica van a házban. Nem vészes, de itt-ott meg van rongálva.
Bútorozatlan ingatlanba nem lenne kifogásom a háziállat ellen.
2019. ápr. 13. 16:58
10/12 anonim válasza:
Nemcsak a bútor karmolászása és a szobatisztaság lehet az ok a tilalomra.A tulaj tarthat attól is,hogy ott fogod hagyni nála,amikor elköltözöl.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!