Mit tegyek, hogy ne legyen kibírhatatlan a macskám?
Hat ez erdekes a sokat jatszottal vele kezben dologtol pont hogy megkellett volna szoknia, hogy hozza ersz.
Az en macskamat vertek es rossz korulmenyek kozul hoztuk el, felt mindenkitol es elfutott elbujt.
Sokat simogattam es kozeledtem fele azota velunk alszik es engedi hogy karba vedd stb de egyebkent sose karmolt vagy harapott.
Jobblenne ha konzultalnal egy allatorvossal.
Valószínű, hagytad kiskorában játék közben.
Én hagytam, teljesen oda volt játéknál, sokszor volt rajtam 30-40 seb is. 6 éves, de hozzám csak kiengedett karmokkal jön és harap rendesen a mai napig.
A család többi tagja nem hagyta kiskorában, így őket nem karmolja, harapja. Én hozzá érek, mintha egy másik macska lennék, akivel lehet akár durván is játszani, levadászni.
Azért, ha nagyon nyávog, lehet beteg is. Fájhat valamije az érintéstől is. Össze kötheti úgy, hogy az érintésedtől fáj neki, vagy is te okozod a fájdalmat.
Nagyon jó kapcsolatot sikerült vele kialakítanod, mondhatom.
Te hogyan viselkedsz a macskával, miket csináltok, hogyan viszonyulsz hozzá?
Az enyém is MC. Gyűlöl mindenkit. A vendégekre fúj, ha közel merészkednek hozzá. Én nem szólok hozzá általában, mert nagyon elvan a saját kis világában. Mindenhová követ, de nem szereti, ha hozzányúlok. Én szeretem, hogy ilyen. Amúgy ha akarata ellenére ölelgetem- rettentő puha és néha nem bírok ellenállni neki-akkor eleinte csak morcosan néz, aztán harap.
Nálunk idővel jobb a helyzet. 6 éves múlt és egyre többször van igénye a szeretgetésre. De olyankor ő jön, bújik és dorombol.
Mennyi idős a cica? Lehet, hogy nálatok is jobb lesz a helyzet. De ha tényleg ok nélkül agresszív, akkor lehet valami egészségügyi gond is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!