Ti nem féltek, amikor halljátok, hogy a kóbr macskák kiabálnak egymással?
Figyelt kérdés
Éppen most is ez megy, és nagyon félelmetes hangjuk van.2019. ápr. 4. 19:26
1/12 A kérdező kommentje:
kóbor*
2019. ápr. 4. 19:26
2/12 anonim válasza:
Nem kiabálnak, ezt úgy hívják hogy párzási rituálé. :)
3/12 anonim válasza:
😂😂😂 Mitől félnék???? 😂😂 Inkább idegesít. Ilyenkor odakiáltok egy ssssssiiiiiiccccet.
Amúgy ilyenkor a nőstény hívja a kandúrokat és a kandúrok tépik egymást.
4/12 anonim válasza:
Nincs mitől félned, kivéve ha te is beállsz a kandúrok közé verekedni a lány macska kegyeiért.
5/12 anonim válasza:
Ha kiabálnának én is félnék, szerencsére csak nyávogni szoktak.
6/12 anonim válasza:
Inkább a kóbor kutyáktól félek akkor is, ha nem kiabálnak.
Néhány párzó macska nem fog megtámadni.
7/12 anonim válasza:
amikor nincs párzási időszak,majd a macskád neki áll egy pontot nézni meredten a szobádban, és akkor áll neki "kiabálni"
na akkor félj ! ! !
egyébként igen kicsit ijesztő, de őnáluk ez csak párzási rutin...
8/12 anonim válasza:
Én szeretem hallgatni. Biztos velem van a baj,de olyan túlvilági hang :) vicces.
9/12 anonim válasza:
Általában nem félek tőlük, de egyszer az egyik azt kiabálta, hogy "Gyere köcsög, lerúgom a veséd!"
10/12 anonim válasza:
#9 :DD Nem tudom miért, de ezen vagy egy fél percig nevettem. Jól esett, köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!