Kaphatóak valahol ezek a tápok ÜZLETBEN?
Zoopluson néztem ki őket, de vagy nincs kis kiszerelés, vagy nem olyan árban (többszörösen a sok kg-osokhoz képest), ami megérné.
Viszont a macskák baromi finnyásak, nem merek megvenni egyszerre 10 kg-ot, mert ha nem eszik, csak szenvedés. Most is ugyanez van, küszködünk itthon, hogy ki a makacsabb. :) Pedig ez "csak" 4 kg volt.
Szóval a tápok, amikről szó van:
- Sanabelle Dental
- Happy Cat Adult Light
- Happy Cat Adult Indoor
Màr az is elég lenne, ha lehetne 400 g-os vagy hasonló kis kiszerelést kapni - tudom, hogy így is sokkal drágább arányaiban, mégsem akkora mennyiség, hogy kidobásnak érezzem.
Ha meg ízlik, nyilván rendelem a nagyobb adagot jó áron.
Az a baj, hogy totál random finnyásak, így nem merem bevállalni. Kaptak pl Premiere-t, az indoor tökre ízlett, mondom akkor vegyünk sterilizedet is, annak jobban tetszik a beltartalma, meg a kandúrnak amúgy sem àrt. Majdnem ugyanaz de mégis csak küszködve, más táppal vagy jutifalival keverve eszik...
Pedig azt hinné az ember, hogy ex-kóborok nem finnyásak. :)
Köszönöm a szuper tippeket, körbejárok majd. ^^
Mert a táp kiegészítésnek való csak. A macska húsevő állat lenne.
Én húst adok elsősorban a cicáimnak, ők is befogadottak.Mellé kapnak tápot is, de bármelyik jobb fajtát megeszik, nem válogatnak, hiszen a hús természetes eledel nekik, minden megvan benne, a táp pedig pótlás.Húst jó minőségűt veszek állatboltban, csirkemellet,de más részeket is.
Nyilván a kóborcicák színhúst kaptak az utcán, és azért finnyásak, hogy ez nem jutott eszembe. :)
Egyébként kapnak azt (is) időnként, meg olyan nedvestápot is, ami kvázi húsfilé, változatosan vannak etetve. Viszont az egyik cicának fogproblémái vannak, többek között fogköves, amit nem old meg a hús, ugyanis a csirkemellet úgy nyeli, mint a kacsa azt a bizonyos nokedlit. :) A száraztápot, ha elég nagy szemekből áll, viszont muszáj megrágnia. Önmagában nem elég nyilván, de több mint a semmi. Nem véletlenül szerepel a fenti listában dentalos táp is. :)
Illetve én úgy gondolom, hogy szüksége van a cicának a tápra (is), vannak benne olyan dolgok, amit azzal kap meg a legkönnyebben, taurin, vitaminok, stb. De ezen nem veszünk össze, a lényeg, hogy egészséges cicái legyenek minden gazdinak, etetési stílustól független. :)
A jó minőségű táp a legfontosabb kaja a macskáknál, a többi csak kiegészítésre való. Ezt a hússal etetésre értem.
Javasolnám a Zooplus-on a Purizon tápokat kipróbálásra, abból is a halast. Még nem láttam olyan macskát, amelyik ne lenne megőrülve érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!