A H&M webshopban ugyanazok a termékek kaphatóak, mint bármelyik üzletben?
A kiszállítás 890 ft!!!
Persze elég gyakran vannak promóciós kódok, amikkel ingyen is lehet rendelni. Jelenleg is van az oldalon.
De ha fel tudod próbálni, miért nem veszed meg?
Plusz amúgy vannak olyan ruhák, amelyek nincsenek a boltokban, azokhoz fel is van tüntetve, hogy csak online kapható. Illetve az üzletek kínálatában is van eltérés. Ugyanis ha jól tudom 2 tematikai üzlet van. És én csak a Westendet tudom, ahol megtalálható mind2 h&m.
Nyilván nagy részük megtalálható mindkettőben (webáruház, üzlet), de ahogy előttem is írták, vannak termékek, amelyeknél fel van tüntetve, hogy kizárólag online kaphatóak.
Én vidéki vagyok, a hozzám legközelebb eső H&M üzletben viszonylag ritkán találok olyasmit, ami igazán tetszene, nem túl nagy a választék, én inkább online szoktam vásárolni. Elég gyakran előfordul, hogy ingyenes a kiszállítás, más nem egy bizonyos összegen felett, és ugye akadnak kuponok is.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!