Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért csinálja ezt az anyamacska?

Miért csinálja ezt az anyamacska?

Figyelt kérdés

Tegnap előtt találtam egy vemhes cicát, hazahoztam mert eléggé rossz bőrben volt, mára már meg is szült.

Itt van az ágyunk mellett a doboz, félti nagyon a cicákat, eleinte nem tudta mit csinál, de már egészen belejött.

Nem engedi, hogy arra nyúljunk, de ezt meg is értem. Viszont ha kimegyünk a szobából fut utánunk és nagyon hangosan nyávog, meg fúj, ha a közelébe megyünk.

Enni evett kicsit és nem néz ki úgy, mintha rosszul lenne. Amúgy hagyja magát simogatni is.

Ha csöndes szobába tenném és egyedül lenne jobb lenne? Az a baj, hogy mindenre figyel, minden hangra és lehet csak jobban félne, ha nem tudná hogy mi van a másik szobában.

2019. ápr. 1. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Azért megy utánatok, mert bizalmatlan, és szeretné látni, mikor hol vagytok, mit csináltok. Tescoban is lehet kapni macskamentát, az megnyugtatja, és a piciknek sem káros. Segíts neki, ha engedi magát simogatni, akkor próbáld úgy, hogy mindig közelebb mész a dobozhoz. Ha félti a piciket az jó jel, mert akkor kialakult benne az anyai ösztön, és ugye alapvetően nincs hozzátok szokva, ergó ez természetes. A cicák bizalmát nehezebb elnyerni mint a kutyákét. 349Ft egy csomag Dreamies jutalomfalat, lehet kapni mindenhol, Spar, Coop, Tesco, stb... napi 10 szem legyen a max, azzal próbáld meg magatokhoz szoktatni. Ami fontos, semmit ne kapjon, ami sertés húsból van (a ci,ák a benne lévő enzimet nem tudják megemészteni), tejet szintén ne (a legtöbb cica laktózérzékeny), friss víz mindig.legyen előtte.
2019. ápr. 1. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Kizavar a szobábol.

Szegénykem.

Szerintem rakjátok at egy másik szobába.

2019. ápr. 1. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyugis hely sem årt jobb minőségű száraztáp Premier pl ...
2019. ápr. 1. 21:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem tedd külön, egy csendes, nyugis helyre. Amúgy nagyon rendes tőled, hogy hazavitted!
2019. ápr. 2. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!