Miért csinálja ezt az anyamacska?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt találtam egy vemhes cicát, hazahoztam mert eléggé rossz bőrben volt, mára már meg is szült.
Itt van az ágyunk mellett a doboz, félti nagyon a cicákat, eleinte nem tudta mit csinál, de már egészen belejött.
Nem engedi, hogy arra nyúljunk, de ezt meg is értem. Viszont ha kimegyünk a szobából fut utánunk és nagyon hangosan nyávog, meg fúj, ha a közelébe megyünk.
Enni evett kicsit és nem néz ki úgy, mintha rosszul lenne. Amúgy hagyja magát simogatni is.
Ha csöndes szobába tenném és egyedül lenne jobb lenne? Az a baj, hogy mindenre figyel, minden hangra és lehet csak jobban félne, ha nem tudná hogy mi van a másik szobában.
2019. ápr. 1. 20:14
1/4 anonim válasza:
Azért megy utánatok, mert bizalmatlan, és szeretné látni, mikor hol vagytok, mit csináltok. Tescoban is lehet kapni macskamentát, az megnyugtatja, és a piciknek sem káros. Segíts neki, ha engedi magát simogatni, akkor próbáld úgy, hogy mindig közelebb mész a dobozhoz. Ha félti a piciket az jó jel, mert akkor kialakult benne az anyai ösztön, és ugye alapvetően nincs hozzátok szokva, ergó ez természetes. A cicák bizalmát nehezebb elnyerni mint a kutyákét. 349Ft egy csomag Dreamies jutalomfalat, lehet kapni mindenhol, Spar, Coop, Tesco, stb... napi 10 szem legyen a max, azzal próbáld meg magatokhoz szoktatni. Ami fontos, semmit ne kapjon, ami sertés húsból van (a ci,ák a benne lévő enzimet nem tudják megemészteni), tejet szintén ne (a legtöbb cica laktózérzékeny), friss víz mindig.legyen előtte.
2/4 anonim válasza:
Kizavar a szobábol.
Szegénykem.
Szerintem rakjátok at egy másik szobába.
3/4 anonim válasza:
Nyugis hely sem årt jobb minőségű száraztáp Premier pl ...
4/4 anonim válasza:
Szerintem tedd külön, egy csendes, nyugis helyre. Amúgy nagyon rendes tőled, hogy hazavitted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!