A macskám beteg, mit lehet vele csinálni?
Házi praktikànak talán a tojás sárgáját (fehérjèvel nem szabad egyszerre adni) mondanàm, mert sok vitamint tartalmaz. De én csak barfos cicának adtam eddig, tápos nem tudom hogy reagálna.
Amúgy nagyon sok vitamin van a piacon. Mivel rossz az ètvàgya, így talàn a calo-petet ajànlanám, ez egy energiás paszta, amit teljes tápláléknak is lehet adni.
A gőzölés is jó ötlet. De az is sokat segíthet, ha csak ameddig valaki fürdik a fürdőbe becsulkjàtok a cicát. A párás levegő könnyíti az orrjáratok tisztulását.
Esetleg ha van infralàmpátok azzal is melegíthetitek a cicát. Sokat jelent nekik, ha extra testhőt kapnak.
Lehet kapni vitamint. A fressnapfban tuti van, de allapatikaban lehet több fajta is. Én adtam amikor betegek voltak.
Ha megerősödik, kapjon kombinált oltást mindenképp.
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Antibiotikumot kapott plusz még egy injekciót aminek nem tudom már a nevét. A vizébe pedig valamilyen port kellett rakni,hogy felköhögje ami leragadt. Szerintem macskanáthára nincs külön gyógyszer.
Lehet kapni vitaminpasztákat, pl. ismert márka a Gimcat, vagy a fressnapfben is van, vagy a macska Béres csepp. Utóbbi nehezen adagolhato, mert a vizébe/ételébe kell cseppenteni- sose fogod megtudni, hogy megette-e.
Minden ilyennek van ára, úgyhogy ha túl olcsó, gyanakodj :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!