Kinti cicának (bolha) nyakorv? Nem lesz baja?
Nekünk ilyenünk van:
(Bocs a hülye linkért, appból így adja ki, de ez is zooplus.)
2 voltam, én írtam az előző oldalon link nélkül a zooplust. :)
1. A macska nem éjjeli állat, hanem legjobb esetben is szürkületi vadász, mint mondjuk a farkas. Mert ugye, apró rágcsálokra vadászik, és ők mikor aktívak? Hajnalban és szürkületkor. Logikusan a macska is.
2. A macska is a gazdájához ragaszkodik, teljesen jól meg tud szokni új helyen. A miénk nem egyszer költözött velünk az évek során (plusz eleve mentett macska, felnőttként befogadva), semmi baja.
3. A macska. Nem. Kinti. Állat. Ki lehet engedni persze, kifutóba vagy macskabiztos kerítéssel, de nem szenvedés neki bent lenni. Megfelelő foglalkozásra és törődésre van szüksége. 100-ból 1 az a macska, akit valóban nem lehet bent tartani a kíváncsisága miatt, de gondos gazda az ő biztonságáról is gondoskosik.
Azt már csak zárójelesen teszem hozzá, hogy a magyar törvények eleve tiltják az állat szabadon kószálását.
Értem, akkor te biztosan jobban tudod.
Megyek, szólok is a macskáimnak, hogy ők valójában kutyák. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!