A Virbac Effipro is fipronil amit mi is használunk és ugyanúgy nem lehet elvileg 1 kg vagy 2 hónapos kor alatt:
"A készítmény nem alkalmazható 2 hónaposnál fiatalabb és/vagy 1 kg-nál kisebb testtömegű macskakölyköknél, mivel erre vonatkozóan nem állnak rendelkezésre adatok. "
Persze ha az állatorvos esküszik rá, hogy ártalmatlan lehet engem is meggyőzne. De mivel a felnőtt cicák nem bolhásak nálunk a fipronilnak hála az alom tiszta mikor születnek így egyszerűeen a picik sem lesznek emiatt sosem bolhásak. Rögtön látod ha hirtelen felemeled a pici cicát és megnézed a hasát. Onnan szaladnak széjjel hirtelen a szemetek. Ilyet nem láttam mióta rááltunk a spot-on-ra 5 hetente ismételve.
A Virbac Effipro spray úgy írja, 2 napos kortól alkalmazható.
Én kiscicát még soha nem bolhátlanítottam, ha az anya nem bolhás, ő se lesz az.
Vagyis egyszer igen, egy talált pici cicát, abból egyszerűen kiszedegettem a bolhákat.
Én ezt a sprayt csak kutyákra fújom, cicákra nem, mert külön kéne tenni őket míg megszáradnak, azt meg nem tudom megoldani. Egyből nekiesnek egymást nyalni, és először úgy jártam velük, megmérgeződtek, 2 nap nem ettek, de más bajuk nem volt. Azóta rájuk spot ont rakok.
Mekkora Effiprolt vettél 4000Ft-ért? Én amit vettem az 9000Ft volt.500ml-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!