Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Egész éjjel síró macskával...

Egész éjjel síró macskával mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Befogadtunk egy cicát, másodiknak a meglévő mellé. Felnőtt. A hazaköltözést jól bírta, evett, almozott, dorombolt... csak nyilván a másik macskával volt némi fújás. Emiatt úgy döntöttünk, hogy éjszakára elkülönítjük őket, hogy ne legyen esetleg harc stb, meg hogy a régi macska ne bújjon el (jellemzően szeret éjszaka almozni, falatozni).

Na, hàt villanyoltásig semmi baj nem volt, magától is kivonult az új cica. Na de miután lefeküdtünk, szinte azonnal folyamatos sírás, keserves nyávogás...

Először nem foglalkoztunk vele, hogy ne szokja meg. Egy idő után vadul kaparni kezdte a küszöböt. Feladtuk, ajtót nyitottunk, vadul dorombolva körbejàrt. Azt mondtuk, akkor maradjon így.

De egyrészt így az időnkénti fújásra-morgásra is rá vagyok feszülve, folyamatosan felriadok. Másrészt nem szűnt meg a sírás. Ha simogatjuk jó, de amúgy körbemegy a lakásban, majd leül és keservesen nyávogni kezd.

Mar kezdem feladni az alvást. Ha holnap is ez lesz, kiborulok.

Valami jó ötlet, praktika?

2019. márc. 9. 06:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%

Éhes,szomjas , unatkozik.

Rakjatok ki neki kartondobozokat, labdákat.

Nálunk ez vált be.

2019. márc. 9. 06:31
 2/15 anonim ***** válasza:
68%
Ivartalanítsd! Szezon van, nem marad meg ott bent.
2019. márc. 9. 07:50
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Türelem. Nálunk két hónap kellett. Még nagyon új neki a helyzet, de majd megszokja és megnyugszik.
2019. márc. 9. 08:10
 4/15 anonim ***** válasza:
95%
Ha felnőtt, valószínűleg ivarzik
2019. márc. 9. 08:21
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
Ha kicsi vedd be az ágyba magad mellé. Nekem ez vált be. Dorombolt aztán elaludt.
2019. márc. 9. 08:51
 6/15 A kérdező kommentje:

Ivartalan. Azt is írtam, hogy felnőtt, tehát nem pici.

És nyilván nem étlen-szomjan zártam ki, volt előtte víz, kaja, alom, fekhely, kaparó, játékok...

És ahogy írtam, a sírás azt követően sem maradt abba, hogy beengedtük. Nyilván nem jó kedvemből tettem fel a kérdést kora reggel. :/

2019. márc. 9. 10:11
 7/15 anonim ***** válasza:
91%

Akkot mit irjak?

Maradj fent vele éjszaka, vagy hagyd had sirjon.

Vagy vedd az ágyba. Vagy varj amig megszokta.

En sem jókedvemből válaszolok akkor 😏

2019. márc. 9. 12:39
 8/15 anonim ***** válasza:
43%

Nem írtad, hogy ivartalan...

Istenem

2019. márc. 9. 12:42
 9/15 A kérdező kommentje:

Valóban, az ivartalanság ténye az eredeti kérdesből kimaradt, ezért írtam le kommentben.

A másik cica is ivartalan, amúgy.

Most, hogy ezt letisztáztuk, továbbléphetünk? :) A probléma nem oldódik meg azzal, hogy oltogattok.

2019. márc. 9. 13:29
 10/15 anonim ***** válasza:
47%

Most nem azért, de te minek hiszed ezt az oldalt?? Kiírsz egy kérdést, ezentúl parancsnak veszed, hogy valaki olfja meg hülyetted, mert te megtettél mindent, mertbide kiírtad az ukászt.

Hát bocs, de a te macskáddal, csak te tudsz kezdeni valamit, írtak jó dolgokat.

2019. márc. 9. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!