Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 5 éves benti cicát ki lehet...

5 éves benti cicát ki lehet vinni a telekre? Elszökne vajon?

Figyelt kérdés
5 éves, agyonkényeztetett cicám van, világ életében lakásban volt tartva. Szeretnénk elmenni a telekre pár napra, és nem akarjuk másra bízni + szeretném, ha kicsit kimozdulna a megszokott környezetéből. Szerintetek ha zárt kert van, kutya a környéken nincs, ki szabad engednem? Megijedne?
2010. júl. 2. 15:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

az én cicám is lakásban tartott és szoktuk vinni a telekre. Neki van hámja.

Szerintem vigyétek el aztán legyen az ottani lakásban, az is elég izgalmas lesz neki és aztán hámmal megpróbálhatod kivinni. Az én cicám pici kora óta hozzá van szoktatva. És csak felügyelettel van a kertben. Ha rak rá hámot és valami hosszú zsineget (futószár)akkor nem fogja azt érezni, hogy ott vagy a sarkában.

Próbáld meg, de csak úgy ne engedd ki, mert nem ismeri a környéket

2010. júl. 2. 16:31
 12/15 anonim ***** válasza:

"Szemei kikerekedve, és amikor letették az udvarra, ahogy ment, a lábairól mindig lerázta a homokot.:D"

Ezen jót nevettem:))Tipikus belvárosi macska..,kis kényes,akárcsak mi Bp-i emberek,a vidékiek edzettebbek!

Kérdező:sztem ha zárt kert van és nem tud kiszökni,nem leselkedik rá veszély akkor levihetitek,nem lesz semmi baja...

2010. júl. 2. 17:48
 13/15 anonim ***** válasza:
azért ne menne el mert mindent megkap? :DD atyaég
2010. júl. 2. 18:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy elmegy, de ha csak egyetlen egy százalék esély van rá és elrohan, akkor nem fog visszatalálni, te meg bachatod az agyon szeretett macskádat és vigasztalhatod magad azzal, hogy de 99%ra nem kellett volna eltűnnie.
2010. júl. 2. 22:02
 15/15 anonim válasza:
ki lehet vinni de kötözd oda vhová vagy verd agyon elötte
2010. nov. 11. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!