Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 5 éves benti cicát ki lehet...

5 éves benti cicát ki lehet vinni a telekre? Elszökne vajon?

Figyelt kérdés
5 éves, agyonkényeztetett cicám van, világ életében lakásban volt tartva. Szeretnénk elmenni a telekre pár napra, és nem akarjuk másra bízni + szeretném, ha kicsit kimozdulna a megszokott környezetéből. Szerintetek ha zárt kert van, kutya a környéken nincs, ki szabad engednem? Megijedne?
2010. júl. 2. 15:35
1 2
 1/15 anonim válasza:
79%
Elszökne sajna, és nem is találna vissza. Szóval maradjon csak otthon, vagy vegyetek egy cicanyakörvet, és azon tartsátok végig, míg ott vagytok. De akkor végig rajta kell lennie, még házban is, mert ha kiszökik, akkor elcsavarog.
2010. júl. 2. 15:48
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen szökne el, ha a macskát megrémíti az új hely, inkább a gazdinál marad behúzott farokkal és nem kószál el. De persze jobb nem kockáztatni, inkább ne tedd!
2010. júl. 2. 15:53
 3/15 anonim ***** válasza:

Van egy történetem:Egy hatalmas kandúr macskát képzelj el, aki világ életében egy Pesti bérházban lakott.

A gazdáinak volt telke.(mellettünk)Egyszer kihozták.

Szemei kikerekedve, és amikor letették az udvarra, ahogy ment, a lábairól mindig lerázta a homokot.:D

Bocs azoff-ért.

Csak gondoltam leírom.

2010. júl. 2. 15:54
 4/15 anonim ***** válasza:
amennyi eszük van elmenne és azt se tudná hol van
2010. júl. 2. 15:57
 5/15 anonim ***** válasza:

szia!

így van ez egyántalán nem jó ötlet :)

inkább kérd meg az egyik barátodat akinek lakása van hogy vigyázzon rá amíg távol vagy ha igazi barát és nem allergiás vagy iesmi akkor hidd el vigyáz majd rá:)

2010. júl. 2. 15:58
 6/15 anonim ***** válasza:

15:48

Lehet kapni hámot, pórázt cicáknak. Gondolom erre gondoltál.

Én esténként így ezzel szoktam sétáltatni a környéken a cicámat.

2010. júl. 2. 15:58
 7/15 anonim ***** válasza:

"inkább kérd meg az egyik barátodat akinek lakása van"

Hát igen, mindenképp olyanra bízd, akinek van lakása, azaz nem hajléktalan. :D:D:D:D

Bocs az offért, de ezen akkorát nevettem. :)

2010. júl. 2. 16:00
 8/15 Timi: ) ***** válasza:

Egy cica nehezen viseli el a környezetváltozást.

Nekem 3 éves benti" cicám van,ha a teraszra kijön,a kinti hangoktól is fél,félne,és félelmében elszaladna.

Viszont ha a cicád olyan felfedező típus",és érdekli sok minden,akkor viszont el lenne,túlságosan is,és miután hazavinnéd,vágyna vissza!!!Hisz a cicák elvileg nem házba valóak...Nem bírnál vele utána,menne mindig kifelé,az ösztön benne van,bentről hallaná pl a madárcsicsergést és az ablakon képes lenne utána kiugrani.

Úgyhogy szerintem jobb ha otthon marad,vagy rábízod valakire.

23/L

2010. júl. 2. 16:01
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Gondoltam, hogy csak van annyi esze, hogy nem csavarog el, hiszen mindent megkap. Annyira kíváncsi, mindig kiül az ablakba, nézi a madarakat, az embereket az utcán, mintha vágyna kicsit más környezetbe, ezért gondoltam, hogy jót tenne neki.
2010. júl. 2. 16:03
 10/15 Timi: ) ***** válasza:

Mindenképp jót tesz,de arra számíts,hogy utána menne majd többször is,(miután hazahoztad)ilyenkor ha teheted vidd ki a szabadba,mert úgyis addig nyávog,míg ki nem viszed.

Valamint rakj övet a nyakába ha elkóborolna és valaki megtalálja tudja hová kell visszavinnie.

Az én cicámnak a medáljába a telefonszámom van beleírva:)

23/L

2010. júl. 2. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!