Hol tudnám eladni a kiscicákat?
Utolsó, azzal még nem is lenne baj hogyha a kérdező úgy áll hozzá, hogy megtartja és ivartalanítja mindet, szíve joga akkor, szülessenek meg mert ez ellen nem lenne kifogásom.
De!
Itt arról van szó hogy szülessenek meg és elpasszolja őket másnak. Amint te is mondtad, jelentkező se volt nálatok, szerinted náluk lesz majd tavasszal, amikor több százezer cica várja majd ugyanígy a gazdit?
Én is úgy jártam, hogy befogadtam egy kiscicát, aztán mire észbe kaptam, vemhes lett. Szerencsére csak két kiscica született, nagyon szépek voltak, de az ismerőseim közül senkinek se kellettek, így megtartottuk őket. Az anyukát, amikor már nem szoptatott, elvittük ivartalanítani, ott derült ki, hogy már összejött a következő alom, de a doki így is elvégezte az ivartalanítást. A kiscicákat (két kandúr) is elvittük ivartalanítani, megkapták az oltásaikat is.
Kérdező, készülj fel, hogy ha megszületnek a kiscicák, nem biztos, hogy találtok nekik gazdát. Így is tudjátok vállalni?
Szüleimnlé vannak, most kettő éppen itt fekszik rajtam.
Mondjuk az a 150.000 Ft nem tusom hogyan jött össze... Itt vidéken szerencsére olcsóbb az állatorvos. 20.000 forint volt a 4 kölyök (kandúr) ivartalanítása... Mint írtam az egyik elpusztult, daganatos volt, 6.000 forint volt az ultrahangja.... Meg kapnak oltásokat, féreghajtót, bolhaírtót... Szerencsére eddig csak egyszer voltak betegek...
Nem tudom, hogy jött össze a 150.000 forint, mondjuk érdekes... Szerintem nincs annyiba a 4 macska sem eddig...
Nálunk tényleg jó helyen vannak :) ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!