Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol tudnám eladni a kiscicákat?

Hol tudnám eladni a kiscicákat?

Figyelt kérdés
Véletlenül a kinti cicánk vemhes lett nemrég és kérlek ne mondjátok hogy ivartalanítsuk vemhesség alatt mert nem fogjuk akarunk nekik adni egy esélyt de az a kérdésem hogy hol tudnám eladni őket mert ha megszületnek ingyen vihetők de Facebook-on csak cica kedvelő meg hasonló oldalak vannak meg stb... de akkor hol találjak nekik gazdit?

2019. febr. 23. 22:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

Utolsó, azzal még nem is lenne baj hogyha a kérdező úgy áll hozzá, hogy megtartja és ivartalanítja mindet, szíve joga akkor, szülessenek meg mert ez ellen nem lenne kifogásom.

De!

Itt arról van szó hogy szülessenek meg és elpasszolja őket másnak. Amint te is mondtad, jelentkező se volt nálatok, szerinted náluk lesz majd tavasszal, amikor több százezer cica várja majd ugyanígy a gazdit?

2019. febr. 24. 16:12
 12/15 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó előtti, nem mindenki engedheti meg magának az 5 macskát, főleg ha felelősen akarja őket tartani! Neked minden macskád oltva van, vagy csak úgy élnek bele a világba? Nekem 4 van, és az utóbbi 4 hónapban kb. 150 ezer!!! forintot hagytam ott miattuk az állatorvosnál... Mondjuk ez egy extrém eset, hogy pont így jött össze, hogy mindegyikkel volt valami. Kettő idősebb ilyen-olyan problémákkal (mindkettőnek nagylabor, UH és fogkőleszedés) , a kicsit ivartalaníttatuk, a negyedik meg allergiás... Jó dolog, ha 5 cica kóricál az udvaron, de ha történik velük valami, akkor is tudsz gondoskodni róluk?
2019. febr. 24. 16:52
 13/15 anonim ***** válasza:
80%

Én is úgy jártam, hogy befogadtam egy kiscicát, aztán mire észbe kaptam, vemhes lett. Szerencsére csak két kiscica született, nagyon szépek voltak, de az ismerőseim közül senkinek se kellettek, így megtartottuk őket. Az anyukát, amikor már nem szoptatott, elvittük ivartalanítani, ott derült ki, hogy már összejött a következő alom, de a doki így is elvégezte az ivartalanítást. A kiscicákat (két kandúr) is elvittük ivartalanítani, megkapták az oltásaikat is.

Kérdező, készülj fel, hogy ha megszületnek a kiscicák, nem biztos, hogy találtok nekik gazdát. Így is tudjátok vállalni?

2019. febr. 24. 17:03
 14/15 anonim válasza:
11%

Szüleimnlé vannak, most kettő éppen itt fekszik rajtam.

Mondjuk az a 150.000 Ft nem tusom hogyan jött össze... Itt vidéken szerencsére olcsóbb az állatorvos. 20.000 forint volt a 4 kölyök (kandúr) ivartalanítása... Mint írtam az egyik elpusztult, daganatos volt, 6.000 forint volt az ultrahangja.... Meg kapnak oltásokat, féreghajtót, bolhaírtót... Szerencsére eddig csak egyszer voltak betegek...

Nem tudom, hogy jött össze a 150.000 forint, mondjuk érdekes... Szerintem nincs annyiba a 4 macska sem eddig...

Nálunk tényleg jó helyen vannak :) ennyi

2019. febr. 24. 17:10
 15/15 anonim ***** válasza:
75%
Mi megyeszékhelyre járunk állatorvoshoz, a legidősebb cicámnak a komplett geriátria szűrésért fogkőleszedéssel 54 ezer ftot fizettem. A másik cicámnak is volt egy fogkőleszedés nagylaborral, ultrahanggal, valamint hólyagcsapolással, ez is 40 ezren felül volt, 47 talán, már nem is emlékszem pontosan - de vele azóta még vissza kellett menni vérvételre, és még 2 hét múlva is menni kell. Itt eleve a vizsgálati díj 7 ezer ft, ki lehet számolni. Az ivartalanítás lány cicának a gallérral 20 ezerbe fájt, most az allergiás cicámat vittem be, az egy tizes volt, meg elhoztam a másik cica májvédő pasztáját, ami 6600 volt.
2019. febr. 24. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!