Milyen etető tálat vegyek a cicának? Rozsdamentes acél, műanyag esetleg kerámia?
Figyelt kérdés
Melyik a legjobban egészséges számára, vagy esetleg mik a hátrányai?2019. febr. 22. 17:20
11/14 anonim válasza:
Az enyémnek kerámia van, de zabálás gátló, mert már egyszer majdnem megfulladt, annyira zabált. Idióta. :D
12/14 anonim válasza:
Üveg, porcelán, kerámia. Ennyi. Allergén mentes. Allatorvos javasolta.
13/14 anonim válasza:
Nem tudom melyik nagyon okos pontozta le az üveg/kerámiás válaszomat, de akkor kifejteném, hogy az arra hajlamos macskáknál a műanyag és a fém tálak allergiás reakciókat, illetve aknét válthatnak ki. Emellett bizonyos kutatások összefüggésre utalnak a húgykövesség és a műanyagból kioldódó anyagok között. Bármelyik állatorvost kérdezitek meg, mind a kerámiát fogja javasolni!
14/14 anonim válasza:
Mi az IKEA-ban kapható fehér OFTAST üvegtálat használjuk kajának s víznek is.
Ebből vettem többet. Nagyon jól tisztítható Én a vizeset egyszerűen egy kis forró víz + citromsav keverékbe szoktam áztatni, ha esetleg már nem olyan szép. A kajásat pedig simán elmosom.
Higiénikus, olcsó, szép. Mivel a lakás több pontján is van víz, fontos volt, hogy "jól mutasson".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!