Ez egy betegség lehet a cicánál?
Figyelt kérdés
Másfél éves kislányról van szó, nincs semmi tünet, annyi, hogy a hátán található pár pici "folt", ami olyan mint egy seb, olyan kinézetre és tapintásra, mintha bevarrasodott volna a seb, máshogy nem nagyon tudom leírni. Nem fáj neki, nem hullik a szőre. Hónapokkal ezelőtt vettem észre, de azóta se múlt el, ezért keltette fel az érdeklődésemet. Egyszerűen nem tudom mi lehet ez, de mivel nincs baja a macskának, nem vittem el orvoshoz. El kéne vigyem, vagy van ötlete valakinek, hogy mi lehet ez? és miért nem múlik el2019. febr. 11. 22:28
1/5 anonim válasza:
Bolha, bőratka vagy egyéb bőrbetegség. Érdemes lenne megnézetni dokival, ha ennyire nem gyógyul.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nézesd meg orvossal, az a biztos.
3/5 anonim válasza:
Próbáld meg Betadinnal kezelni. Enyémnek is volt egy általad leírt foltja, a dokink megnézte és ő javasolta.(nem mindig tudják megállapítani, mi az) Rendbe is jött.
4/5 anonim válasza:
Tályog is lehet. Talán allergiás valamire.
Ha nincs baja ettől látszólag, akkor szerintem ráér akkor megmutatni az orvosnak, amikor legközelebb mennétek valamiért.
Ha kinti macska, akkor lehet verekedés nyoma is.
5/5 A kérdező kommentje:
Az orvos azt mondja, kandúr okozhatta, mikor megpróbálkozott vele, de hogy ugye nem az, hogy nem múlik el, hanem újra megsebzi. Kitudja.
2019. febr. 19. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!