Sétáltathatom-e a cicát anélkül, hogy rám támadnának a kutyák?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok, ha leviszem a cicámat sétálni, akkor van e esélyünk kutyatámadásra? Mi ilyenkor a teendő? Vagy tudtok-e olyan helyet, ahol nem lehet kutyát sétáltatni?2010. jún. 30. 13:28
1/12 anonim válasza:
Szia! Ha cicát akarsz sétáltatni, akkor szerintem ezt nemtudod elkerülni. Nyilván, ha pórázon van a kutya, akkor nemfog rátok támadni. Olyan helyen, ahol kutyát nemlehet sétáltatni, ott cicát sem lehet. Én csak annyit tudok tanácsolni, ha a közelben van kutya, vagy felétek indul, akkor egyből vedd fel.
2/12 anonim válasza:
Én is pórázon sétáltatom a cicámat és mindig van nálam gázspray. Mondjuk akkor is van nálam, amikor nem sétáltatom a cicát. Mindenképpen szerezz be egyet.
3/12 A kérdező kommentje:
Igen, mindenképpen felvenném, de attól is tartok, hogy akkor nekem támad a kutya.
Nagyon szeretném levinni, mert szegényt nagyon sajnálom, hogy egész nap 4 fal közé van szorítva...
2010. jún. 30. 13:55
4/12 anonim válasza:
ha felveszed,kikaparja a szemed... vidd el egy közeli parkba:)
5/12 A kérdező kommentje:
Igen mondjuk ez is nagyon esélyes, biztosan nagyon megijedne és menekülni próbálna. :(
2010. jún. 30. 14:06
6/12 anonim válasza:
Meggondolandó. Mi kertesben sétáltattuk pórázzal és a négyezer forintos hámot is letépte magáról, mikor elkezdett futni, megfeszült a póráz (pedig öt méteres flexi) kapcsok pattantak, macska kabát nélkül fent a fán. És nem egyszer véletlen, többször is. Azért egy parkban, vagy közterületen a szívbajt kapnám, hogy mikor tépi le magáról. Másik, vagy észreveszed, hogy jön a kutya vagy nem. Ha nem akkor nem tudod felvenni, ő viszont nem tud elszaladni a póráz miatt. Ha meg felveszed képes és kimarja a szemed félelmében. Na meg van rá esély, hogy utána a bejárati ajtóban fog üvölteni, hogy vidd le, mert tetszett neki. Nem kényelmesebb, ha inkább bent játszol vele? :S
7/12 A kérdező kommentje:
De kényelmesebb, és biztonságosabb, csak hát mégis állatka és kell neki a séta. Nem tudom mi legyen...
2010. jún. 30. 15:09
8/12 anonim válasza:
Nem biztos hogy tetszene neki a séta. Sok cica elhasal félelmében ha kiviszik pórázon az utcára.
9/12 anonim válasza:
Mi mindennap levisszük a cicót. Még soha nem volt gond, nagyon rendes kutyások vannak felénk. Ha észlelik, hogy cica, aki addig nem is pórázon vezette, rögtön rákapcsolja. Természesetesen, mi sem visszük direkt a kutyák felé. Többször volt azonban, hogy óvatosan közel engedtük őket egymáshoz és csodák-csodája, kisebb morgás után a macska is barátkozott a kutyával.Olyan pedig nem volt, hogy a kezemben lévő macska miatt a kutya nekem jött volna. Persze, mindezek függnek a kutya gazdájának intelligenciájától is. Az enyém nagyon szeret lenn sétálni, egy füves-parkos rész van mögöttünk. a múltkor még egy kis mezei egeret is seikerült elkapnia, de csak játszott vele aztán elengedte.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Nyugodt szívvel elviszem akkor : )
2010. jún. 30. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!