Melyik száraztápot választanátok a kettő közül?
1. [link]
2. [link]
Igen tudom, hogy nem a legjobb minőségű tápok, de kóbor cicacsaládot etetek, és mivel már a gazdis macskák is oda járnak zabálni, nem bírom anyagilag. Hetente 1-2 alkalommal emellett kapnak főtt csirkemell nyesedéket, zúzát, combot.
Az elsőt válaszd:)
Én egyszer nyáron mikor teltház volt kóbor kiscicákból a sintértelepen és le akarták altatni az összeset, akkor befogadtam 12 kiscicát, egy se volt több 3 hónaposnál. Akkor vettem ezt a tápot, mellé laktózmentes tejecskét literszámra és szépen fejlődtek tőle, szerették is.
10-es
Ha attól függne a dolog, hogy hány százalék víz van benne, akkor a következőket nem enné az ember.
Húsok, húskészítmények:
Csirkehús 72 %
Sertéscomb 70 %
Gépsonka 66 %
Téliszalámi 23 %
Roston sült csirke 65 %
Zöldség- és gyümölcsfélék:
Zeller 96 %
Káposzta 93 %
Brokkoli 91 %
Szőlő 79 %
Narancs 88 %
Görögdinnye 91 %
Datolya 12 %
Burgonya 77 %
Karfiol 92 %
Fejes saláta 95 %
Uborka 92 %
Ja, és az általad említett intelligens ember úgy választ kutyakaját, hogy a kutya és az ember közötti különbségekkel is tisztában van.
A zeller maradék négy százaléka mi? Levágott állatok maradéka, mellékterméke? Gabona, esetleg kristálycukor, tartósítók, ízfokozók és egyéb szemét? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!