Nagyon fáj ha megkarmol a macska! Mit tegyek?
Ugyanezt akartam írni.
De ő ezt komolyan is gondolha, hogy van ilyen, mert kétszer leírja. "szal nagyon fáj a macska" 😂😂😂
Kérdező!
Minek írsz ki kérdést, ha törölteted a válaszokat?
Először olvass a bengáliról. Kicsit több, mint egy macska! Nagyon - nagyon aktív, igazi kis leopárd. Jó lenne, ha külföldiül is olvasnál róla, magyar oldalakon mindenütt ugyanaz van, a fajtastandard.
Nem csak olcsó játék kéne neki, hanem komolyabb, foglalkoztató is, sajnos sok zabáltató játék van (jutalomfalatos), olyat próbálj, ami mozog, pl. Catit-nek az alagutas játéka (zooplus.hu). játékokat váltogatni kell, mert elunjak. később megint eloveheted őket. És nézegesd a pinterestet is, sok jó dolog van, amit te is meg tudsz csinálni, jó időtöltés.
Nehogy reszeld a karmát, micsoda ötlet! Meg kell tanulni vágni, állatorvos megmutatja, vagy ő vagy kozmetikus vágja rendszeresen (vagy ti).
Igen, játékból harapnak és karmolnak.
Én ilyenkor - nekem a kezemet szokta- teljesen lelazitom a kezem, elernyed, a zsákmányt is ott hagyják, ha nem mozdul.
Ja, és ne felejts el fájdalmasan jajgatni, és mondjad is mindig, hogy nagyon fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!