Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Várhatok minőségi bánásmódot...

Várhatok minőségi bánásmódot kandúr cicámnak ha 3000ért vállalta a doki az ivartalanítást?

Figyelt kérdés

A kiscicámmal most keresünk dokit, kettő között hezitálunk, mert

-az egyik házhoz jön,

-a másiknak közelebb van a rendelője és 12. 000 helyett 3000Ft-ot kér érte.

-a másik pedig 12-t

anyáék nem engednék meg,hogy erre ennyi pénzt költsek, így nekem kell kigazdálkodnom. Ez tudom,hogy szomorú, de ez van. Szóval attól végezhet precíz munkát nem?

2010. jún. 30. 09:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A kutya és macskatartást ne hasonlítsuk össze. nem ugyanaz!!!
2010. jún. 30. 22:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Győri doki (aki itt helyben az egyik legnevesebb) 4500 forintért csinálta. Ő tényleg az állat érdekeit tartja szem előtt, nem pedig a kovácsolható hasznot. Szerintem a hozzáállás nem ár függő. Persze mindettől függetlenül érdeklődj a dokitok után.
2010. jún. 30. 22:38
 13/15 anonim ***** válasza:

10:05: Amugy, nem akarlak megbantani, de a modern ember "onkent, ertelembol" van "ivartalanitva", mivel mi kepesek vagyunk nem szexualis kapcsolatba lepni minden ellenkezo nemu, parzasra fogekony egyeddel.

Ha mutatsz nekem egy ivarerett, egezseges him allatot, aki/ami kepes a szexen kivul masra is gondolni ilyen helyzetben, akkor visszaterhetunk a dologra...

2010. jún. 30. 22:43
 14/15 anonim ***** válasza:
62%

Marha jó lekölkezett a kutyád szépen kerestél 5 vagy mennyi gazdit, és elvetted a lehetőséget, 5 menhelyi kutyától, hogy új életet kezdhessen.

Akkor nem azt mondom, hogy tajparaszt vagy, hanem azt, hogy beszűkült látókörű primitív kőbalta. Így jobb?

2010. júl. 2. 09:45
 15/15 A kérdező kommentje:

ne kezdjetek már el légyszives most az ivartalanításról vitatkozni!!

igen is van értelme, aki pedig nem látja be nem fogjátok meggyőzni higgyétek el... :S

szóval zárjuk le. ivartalaníttasson aki tud. ennyi. :)

2010. júl. 2. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!