Várhatok minőségi bánásmódot kandúr cicámnak ha 3000ért vállalta a doki az ivartalanítást?
A kiscicámmal most keresünk dokit, kettő között hezitálunk, mert
-az egyik házhoz jön,
-a másiknak közelebb van a rendelője és 12. 000 helyett 3000Ft-ot kér érte.
-a másik pedig 12-t
anyáék nem engednék meg,hogy erre ennyi pénzt költsek, így nekem kell kigazdálkodnom. Ez tudom,hogy szomorú, de ez van. Szóval attól végezhet precíz munkát nem?
10:05: Amugy, nem akarlak megbantani, de a modern ember "onkent, ertelembol" van "ivartalanitva", mivel mi kepesek vagyunk nem szexualis kapcsolatba lepni minden ellenkezo nemu, parzasra fogekony egyeddel.
Ha mutatsz nekem egy ivarerett, egezseges him allatot, aki/ami kepes a szexen kivul masra is gondolni ilyen helyzetben, akkor visszaterhetunk a dologra...
Marha jó lekölkezett a kutyád szépen kerestél 5 vagy mennyi gazdit, és elvetted a lehetőséget, 5 menhelyi kutyától, hogy új életet kezdhessen.
Akkor nem azt mondom, hogy tajparaszt vagy, hanem azt, hogy beszűkült látókörű primitív kőbalta. Így jobb?
ne kezdjetek már el légyszives most az ivartalanításról vitatkozni!!
igen is van értelme, aki pedig nem látja be nem fogjátok meggyőzni higgyétek el... :S
szóval zárjuk le. ivartalaníttasson aki tud. ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!