Olcsóbb ivartalanitást?
hol laksz?
amúgy nagyon sok akció van, Cirmos Cica Alapítvány pl a felét átvállalja, 3000 Ftot fizettünk így a Tatai Állatkórházban
Én támogatnám az ötletet kutyák és macskák esetében is. Ha nyernék egy nagyobb összeget akkor biztos, hogy felajánlanám akár a neten ismeretlenek számára is, hogy kifizetem az ivartalanítást a kutyájának/macskájának. És terveimben szerepel egy menhely nyitása is :) A párom azon a véleményen van, hogy én azért nem nyerek a lottón mert ilyen "hülyeségekre" költeném a pénzt. :D Amúgy nálunk már lassan így is menhely van mert mindig hazahozok valami kóbor állatot. Idén ha jól számolom 8 kutya "ment át a kezem alatt", de sajnos az én kereteim is végesek :S
Én várom, hogy nálunk is legyen ivartalanítási akció, a fogápolási akciókat is ki szoktuk használni. Van egy befogadott tacsi keverék kutyám és szerintem ha sikerülne ivartalaníttatni akkor könnyebben találnék neki új gazdit. Mert már volt hirdetve, de eddig sajna nem jelentkeztek érte :(
Köszönöm az eddigi válaszokat!Igen...nem irtam hol lakok:(
Budapesti vagyok(XVIII),de vidékre is levinném öket.
Szimba Állatorvosi Rendelő
1165 Budapest, Diósy Lajos u. 43.
Dr. Mezősi László
Mi múlt csütörtökön ivartalanítottuk a cicánkat. Fél éves kandúr. 5500 Ft-ba került. Átnéztem a legtöbb rendelőt, ennél olcsóbbat nem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!