A te öledben is visítva kezdi a dagasztást a macska?
Nagyon szeret nálam lenni, folyamatosan felkéri magát, és amikor már hosszabb ideje nem volt ott, egy - csak erre a helyzetre jellemző - rövid visítással kezdi a lábam dagasztását.
Ilyenkor a füle is kettéáll.
Milyen gyakori dolog ez? (A párom ölében sajnos sohasem csinálja ezt, és ritkábban is dagasztja.)
Nem az ivarérettség miatt, dominálni a kutyák szoktak :)) gazdi lábát, meg hasonlókat.
Ideges, mert hanyagoltad (akár: nem volt rá időd)? Ez valami szemrehányás?
A füle csak a visítás idejéig, azaz egy pillanatig áll ketté. Lehet persze szemrehányás, amilyen akaratos néha. Órákat alszik az ölemben, egész nap vele vagyunk, aligha lehet igaza. :)
Köszönöm a válaszokat.
Az én macskám nem csinálja.
Itt egy videó aminél ezt mondja az idős ember,hogy miért.
https://www.youtube.com/watch?v=evggwKuppLM
Ennek a videónak az a címe,amit be linkeltem:Mit szeretnének a macskák?A kérdésre válaszolva a videóban 6:47-10:24-ig tart.De ajánlom,hogy nézd meg a videót,hiszen ez az idős ember érdekes dolgokról beszél.
De cuki lehet :)
Az enyém nem csinál ilyet, ő a nyálát ömleszti ilyenkor.
Huh, szerencsére az enyém nem nyáladzik, ezt megúszom szárazon (a szó szoros értelmében).
De rájöttem, mi ez a hang, és tényleg cuki. Ma lent voltunk mindketten a földszinten, őmacskasága pedig utánunk jött, és hallatta ezt a hangot a lépcsőn. Valamiféle ritkább üdvözlési forma lehet, nem a megszokott "magas trilla".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!