Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám nagyon köhög, mit...

A macskám nagyon köhög, mit tehetek?

Figyelt kérdés
A cicámon 3-4 napja betegség jeleit látom, de állatorvoshoz holnap után tudom vinni, holnap még nem lesz nyitva. :(( Köhög, hangosan, nehézkesen veszi a levegőt, könnyedzik a szeme, alig eszik. Gyógyszert fog felírni valószínűleg az orvos, vagy komoly anyagiakat igénylő műtét? Hogyan tudnék segíteni az orvosig neki? Meg fog halni mert súlyos betegsége lehet? :((( Tudom, hogy ennyiből néhány kérdésre nehéz válaszolni, de kívámcsi vagyok ezekből a tünetekből milyen fajta betegségekre lehet következtetni, hátha van itt állatorvos vagy egy ember, akinek járt így macskája.
2019. jan. 2. 00:03
1 2
 11/11 anonim válasza:

A mi kiscicainknak is ilyen tuneteik voltak, elvittuk oket orvoshoz es kiderult hogy herpeszvirust kaptak el. Az egyik kiscicanknak meg is kellett muteni a szemet, de rendbe jott. (Ez megelozheto lett volna ha elobb elvisszuk, ebbol is latszik hogy nagyon fontos az ido!)

Mi kamillateaval borogattuk a szemuket amig nem tudtuk orvoshoz vinni, az segitett nekik. Ha kinti cica akkor javaslom hogy amig nem tudjatok elvinni orvoshoz, addig engedjetek be a lakasba, legalabb aludni. Tartsatok melegben, probald ot etetni, esetleg egy kis laktozmentes tejjel, azt talan hamarabb megeszi mint a szilard tapot.

Az orvos nekunk antibiotikumot irt fel illetve szemcseppet es ettol meg is gyogyultak.

Viszont fontos hogy minnel elobb vidd el orvoshoz. Te is fel tudod hivni, nem muszaj anyukadnak beszelnie vele. Nezd meg az interneten hogy fennt van e az orvos telefonszama. Ilyenkor tenyleg nagyon fontos az ido.

Szurkolok, remelem rendbe jon a kiscica!

2019. jan. 2. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!