A macskák félnek a tűzijátéktól? NAGYON FONTOOS!
Figyelt kérdés
Elszöknek miatta??2018. dec. 31. 16:52
1/22 anonim válasza:
Igen, a macskák is ugyanúgy félnek.
2/22 anonim válasza:
Van, amelyik fél és van amelyik nem. Nekem két cicám van, mindkettő retteg a durrogástól.
3/22 anonim válasza:
Az enyém akkor is pánikba esik ha a szomszéd bever egy szeget.
4/22 anonim válasza:
Nálunk nincs gond,kint vannak,újév reggelén boldogan várják a kaját! :D
5/22 anonim válasza:
Félnek is meg nem is, egyedfüggő. Nekem eddig egy macskám se félt (csak a porszívótól (: ) de idén van egy kicsi, nem tudom ő hogy fogja bírni. Bár benti így megszökni nem tud.
6/22 anonim válasza:
Eddig nekünk egyik évben sem szöktek el szerencsére. Remélem, ez idén sem lesz másként!
7/22 A kérdező kommentje:
Szerencsére a miénk kinti macska, anyum azt mondta, hogy kibírja, nem fél, tehát szerencsére el tud bújni:)
NAGYON KÖSZÖNÖM!!
2018. dec. 31. 18:09
8/22 anonim válasza:
Nekünk kint-benti macskánk van. Annyi a reakciója, hogy ha már nagyon unja a ricsajt, hogy látványosakat ásít. Zavarja, de ne fél tőle. Tudja hogy a tűzijáték is csak egy emberi hülyeség, mint az üvöltő tévé, vagy a dübörgő zene.
9/22 anonim válasza:
Igen, félnek. Az enyém szobacica jelenleg az ágy alatt van... éjfélkor egy órán át morog, retteg, így én is.
Az jó, hogy anyukád Téged megnyugtatott, elintézve egy mondattal, de mit mond a macskátok? Bebújik egy melléképületbe és ott retteg?? Vagy egy sarokban?! Mert retteg!
10/22 anonim válasza:
Amúgy az mit jelent, hogy "szerencsére kinti macska"? Amúgy igen, sok mindent kibírnak, ahogy egy ember is: éhezni, fázni, de mindezt tényleg muszáj??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!