Miért csinálja ezt a macskám?
Ez teljesen normális, főleg, hogyha ez volt az első alkalom, hogy utódot hozott a világra.
Nem érzi magukat biztonságban, ezért költözik naponta.
Próbálj meg egy nyugodt sarokban egy kis "fészket" kialakítani. Pár napig hagyjátok békén, es akkor hátha megnyugszik.
Nekem is ezt csinalta a cicam, mert mindig csekkoltam h jol vannak-e a picik.
Ha te is ezert csinalod, helyezz fel kamerat es onnan figyeld, semmifelekepp ne zard be, akkor panikba eshet.
Hagyd hogy keressen egy szamara nyugott zugot, ha tudsz egyszer etetesnel hivd el messzebre es ott adj neki enni, es rakj fel egy kamerat (nekem bevalt)
Igy latod a picike fejlodeset, az anyacica viselkedeset, es emellett nem erzi magat veszelyben.
(nalunk volt hogy az egyiket kitagadta, es mi etettuk/neveltuk fel, ez is benne van, ezert figyeltem hogy hogy banik veluk.)
Mellesleg ha a kerdes arra vonatkozott h normalis e egy kezhez szokott, szeretett cicanal, igen, az.
Nem azert felti a picinyeit mert azthiszi hogy bantanatok, ez csak anyai oszton, a mienk egy agyban aludt velunk, a kicsik szuletesekor megis eloszor a szomszed szolt h vannak latogatoik a hatso kerti haznal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!