Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Fél éves cicáknak lehet még...

Fél éves cicáknak lehet még oltást adni?

Figyelt kérdés

Most került hozzánk nem rég három fél éves cica, nincsenek még oltva egyáltalán. Ilyen idősen van még értelme beoltani őket? És ha igen akkor milyen oltásokat kell kapniuk? Kinti cicák egyébként, néha szoktak kóborolni is, bár a házunk környékéről nem nagyon mennek messzebb.

Előre köszi :)

2018. dec. 30. 17:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
18:37-es valaszolo, koszonom szepen, ment a like.
2018. dec. 30. 18:41
 12/13 anonim ***** válasza:
7%

NEM kell megvárni az ivarérett kort, hogy össze vissza jelöljenek, 6 hónaposan már pont, hogy lehet ivartalanítani és a legjobb! Onnan tudom kedves kérdező, hogy ezt tanultam, asszisztens vagyok állatkórházban már közel 10éve, több szervezettel együttműködve.

Lehet, hogy tájékozódás nélkül támadtam, de borzasztóan fárasztó minden nap élesben és neten szembesülni a felelőtlen tartással, szerencsétlen állatok nyomorával! Nem lehet mindenkit végig hallgatni egy élet kevés lenne a magyarázkodásokra és kifogásokra, főleg ha olyan kérdéseket tesz fel amik "tipikusak". Ezt csak az értheti aki dolgozott állatvédelemben...

Persze, hogy a lehetőségekhez képest akár tarthatja őket jól is, de minden állat megérdemli a jobbat, még jobbat. Mert nem ők választották, hogy mellettünk éljenek.

Részemről lezártam ezt a meddő vitát.

2018. dec. 30. 18:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Persze. Az én cicám kb 3 évesen lett először beoltva, kombinált oltassal. Ez kb 4 ezer volt, de van még pár ajánlott, doki tud segíteni
2018. dec. 31. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!