Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi történne ha 3-4 héten...

Mi történne ha 3-4 héten keresztül féreghajtóznám a macskámat?

Figyelt kérdés

Persze 1x kapna egy héten egy negyedet mondjuk (vagy egy felet)

Na szóval szegénykébe csak úgy fickándoznak... arra lettem figyelmes hogy eddig alomtálcába végezte amit kellett.. most meg egyre sűrűbben csinálja egy sarokba.... (általában a ház egy bizonyos sarkába) egy ideje..ma viszont máshol is találtam egy kupacot,meg elkezdte enni ami fém.. például :, körömcsipesz,szemöldökszedő...

kitenni nem tudom csak lakásban van helye,ráadásul baba van a lakásba... rokonék is nyakamon vannak ami nem is baj de nagyon félek hogy elkapják a picik,még régen mutattak egy sorozatot és abban is volt hogy kisbaba férges lett... és tele volt a pelusa pici férgekkel... ez a rész ahogy eszembe jutott.... és hát mivel ehhez annyira nem értek és állatorvos se ér rá mert nyaral,legkésőbb 2 két múlva lesz itthon,a környéken lévőkben meg nem bízom! (okkal..) messzebb meg nem tudom vinni úgy le vagyok égve hála az ünnepeknek...

fogalmam sincs hogy kaphatta el,más állat nincs,elvileg volt féreghajtózva..nagyon megterhelné a szervezetét? belehalna? nem tudom menyire lényeges házi macska e vagy fajtatiszta..

2018. dec. 28. 20:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Simán kinyírod. Én csináltam már kúrát, de semmit nem írok így. A tabletta adagolása testtömegre van. Nem mindegy hogy negyed vagy fél, stb.

Székletvizsgálat is fog majd kelleni. (egy ezres, nem a világ).

A gyerek ne érintkezzen addig az alommal, és az ürülékkel.

Hívjál fel másik állatorvost! :o

2018. dec. 29. 00:39
 12/12 anonim ***** válasza:
(a székletvizsgálat a macskának fog kelleni - majd ellenőrzésként, ha az állatorvos utasításai alapján kikezeltétek)
2018. dec. 29. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!