Hogyan lehetne önállóbb a lányom macskája?
A kérdésed alapján a lányod nem veled él egy háztartásban, se öt sem a párját nem zavarja a macska.
NEM ÉRTEM, MIT KELLENE NEKEED TENNI ÉS MIÉRT!?!?!??!?
Az enyém is ilyen, pedig én nem cumiztattam. Ha wc-n vagyok, ott ül előtte, ha a konyhában, akkor kijön a kisszék alá, ha fürdöm, a mosógépen fekszik,ha elhasalok a kanapén, odakucorodik. Aztán van olyan is, hogy egész nap alszik a helyén és felém sem néz. De többnyire szeret a közelünkben lenni, pedig egyáltalán nem ölbemacska, akit lehet babusgatni.
Nem félnek ők, azonban igen is a gazdi a világ közepe nekik is. Ő az, aki babusgatja, akitől enni kap, aki ellátja. Főleg a benti cicákkal ilyen az élet, bár a csak kinti macskák is keresik mamám társaságát, kimennek vele kertbe, a teraszra.
Szerintem neked nem kell ezzel bajlódni, az ő macskájuk.
Attól fél, hogy lemarad azokról a számára ismeretlen érdekes dolgokról.
Régen volt egy macskám, őt kb 5 hetesen hoztuk el. Az első néhány napban nemigen evett, ürített. Végül is megnőtt, egészséges, lusta böszme nagy macska lett.
Most egy fajtatiszta maine coon cicám van, tenyésztőtől 13 hetesen hoztam el.
Most 5 éves
Mindketten csinálták. Egyszerűen csak kíváncsi. És már megtanulta, hogy kommunikáljon úgy az emberrel, hogy elérje azt, amit akar, ezért nyávog.Idegesítően. Sokáig.
De egyszer abbahagyja. Vagy nem ^^"
A macskák nem szeretik a csukott ajtókat.
Az enyém is nyávog ha bezárom bármelyiket a bejáratin kívül. Például ajándék csomagolásnál csinálta ezt, beengedtem, 5 perc után kifele nyávogott, kiengedtem és újra be akart jönni. Ilyenkor le szokott ülni egy idő után a küszöbre hogy értsem már meg hogy legyen nyitva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!