Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak? Miért nem...

Mit csináljak? Miért nem bírja megvédeni magát?

Figyelt kérdés

Kandúr cicám (7 hónapos korában ivartalanítva lett) egyfolytában kötekedett a környék kandúrjaival, aztán nem bírja megvédeni magát =( Szegényemnek most a nyakánál nincsen szőr, és a farka is le van a felénél hajolva. Most már szabályosan vadászik rá a szomszéd kandúrja, emiatt Folti cicámnak nincsen kint nyugta. Hogyan lehetne nyugodtabb élete?

Előre is köszi 13/L

2010. jún. 27. 11:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Likvidált a szomszéd macskát
2010. jún. 27. 11:43
 2/11 anonim válasza:

Hát...

Sehogy sajnos,, azt megjegyzi.

2010. jún. 27. 11:46
 3/11 A kérdező kommentje:
de én szeretem a szomszéd cicát
2010. jún. 27. 11:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Hat... kapd el a szomszed kandurt, aztan irany az allatorvos, es ivartalanittasd. :)
2010. jún. 27. 13:46
 5/11 A kérdező kommentje:
ezen anya is gondolkodott, és meg is kérdezte a gazdáját, de az nem engedi meg. perpillanat meg nincs anyunak pénze erre.
2010. jún. 27. 14:32
 6/11 anonim ***** válasza:

Hiba volt megkerdezni a gazdajat, ez az igazsag. Kerdezes nelkul kellett volna, aztan ha reklamal, nagy, artatlan kiskutyaszemekkel pislogni. :)

Igy egyenlore csak azt teheted, hogy nem engeded ki a macskad felugyelet nelkul - masik ut a szomszed macska eltuntetese, de azt nem tanacolom, mert nem tehet arrol, hogy macska.

2010. jún. 27. 15:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem tudsz nagyon mit csiánlni.Amíg nem nő fel próbáljátok minél tööbet bent tartani a cicts figyeljétek kint s hogy mit csinál.Ne bántsátok semmi képp a szomszd cicát.És ne is ivartalanítattsátok ki mert nem biztos hogy a gazdája engedné.
2010. jún. 27. 18:34
 8/11 A kérdező kommentje:

már rég felnőtt =)

júliusban lesz 2 éves

egy éve költöztünk ide, amúgy városban laktunk (most faluban)

ja és nem tudom számít-e de 7 cicánk van

2010. jún. 27. 19:57
 9/11 A kérdező kommentje:

huh és azt is hozzátenném, hogy ha egy állatvédő meglátná azt a macskát (a szomszédét), akkor megbüntetnék a gazdáját: teli van nagy elfertőződött sebekkel (le szoktam neki fertőtleníteni, de mindig elkaparja), kullancsa van vagy 25 darab (fáj neki és nem engedi, hogy kiszedegetsem )

bolhás (már lefújtam bolhairtóval) és a kölyök aki elvileg a gazdája az vízipisztollyal kergeti.

És most jön a legdurvább dolog (és ezt nagyon szégyellem):

a macska gazdája apám tesója és a családja. Sajna ikerházban lakunk és ők a szomszédok. Tehát ilyen szadista rokonaim vannak =(

most nem vihetjük, de anya szerintem majd elviszi ivartalanítani, de most még 7 cicából 3 nincs a mijeink közül ivartalanítva.

2010. jún. 27. 20:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerencsetlen cica... Viszont akkor feltekenysegbol zaklatja a te macsekod - mert neki jobb. (Es ez most komoly)
2010. jún. 27. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!