Mit csináljak? Miért nem bírja megvédeni magát?
Kandúr cicám (7 hónapos korában ivartalanítva lett) egyfolytában kötekedett a környék kandúrjaival, aztán nem bírja megvédeni magát =( Szegényemnek most a nyakánál nincsen szőr, és a farka is le van a felénél hajolva. Most már szabályosan vadászik rá a szomszéd kandúrja, emiatt Folti cicámnak nincsen kint nyugta. Hogyan lehetne nyugodtabb élete?
Előre is köszi 13/L
Hát...
Sehogy sajnos,, azt megjegyzi.
Hiba volt megkerdezni a gazdajat, ez az igazsag. Kerdezes nelkul kellett volna, aztan ha reklamal, nagy, artatlan kiskutyaszemekkel pislogni. :)
Igy egyenlore csak azt teheted, hogy nem engeded ki a macskad felugyelet nelkul - masik ut a szomszed macska eltuntetese, de azt nem tanacolom, mert nem tehet arrol, hogy macska.
már rég felnőtt =)
júliusban lesz 2 éves
egy éve költöztünk ide, amúgy városban laktunk (most faluban)
ja és nem tudom számít-e de 7 cicánk van
huh és azt is hozzátenném, hogy ha egy állatvédő meglátná azt a macskát (a szomszédét), akkor megbüntetnék a gazdáját: teli van nagy elfertőződött sebekkel (le szoktam neki fertőtleníteni, de mindig elkaparja), kullancsa van vagy 25 darab (fáj neki és nem engedi, hogy kiszedegetsem )
bolhás (már lefújtam bolhairtóval) és a kölyök aki elvileg a gazdája az vízipisztollyal kergeti.
És most jön a legdurvább dolog (és ezt nagyon szégyellem):
a macska gazdája apám tesója és a családja. Sajna ikerházban lakunk és ők a szomszédok. Tehát ilyen szadista rokonaim vannak =(
most nem vihetjük, de anya szerintem majd elviszi ivartalanítani, de most még 7 cicából 3 nincs a mijeink közül ivartalanítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!