Meddig bírja egy macska víz, kaja nélkül?
Ha arra gondolsz, hogy elutaztok és egyedül marad a cicus, akkor van egy jó hírem: a macska nagyon önálló állat, aki nem olyan mint a kutya, tehát nem faljabe az összes ételt, ami kint van neki. Be tudja osztani.
Persze csak pár napról van szó, 4-5 napnál többet nem érdemes így otthon hagyni, hacsak nincs valami szuomszéd, rokon, aki néha be tud hozzá nézni és adni neki ételt, vizet.
Ha csak pár napról van szó, tegyél neki ki jó sok száraztápot (nedveset nem érdemes, mert csak megrohad, plusz nincs is benne tápanyag), szóval kiraksz neki pár tál tápot és egy lavórban vizet. Azét lavórban, mert azt nem tudja felborítani, mint mondjuk egy vödröt és sok víz el is fér benne.
Érdemes neki a normál alommmenyiségnél többet kirakni, mondjuk hagyd ott neki tisztán az almot, plusz mellette egy másik tálcában, vagy akár egy erősebb kartondobozban egy másik adagot.
Végül ellenőrizz minden ablakot, ajtót, hogy jól be legyenek zárva, kábeleket még a szokottnál is felelősségteljesebben rejtsd el, a macskakaján kívül más ételt ne felejts kint.
Ha ezeket betartod, nem lesz probléma.
Nem vagyok orvos, ezt nem tudom ,de ha holnap viszitek hozzá, ő biztosan megmondja.
Én is csak a fecskendőt tudom javasolni. Esetleg magas tápértékű tápot zúzz össze és higítsd vízzel és adagold neki a fecskendővel.
Az én cicám, 2napja nem eszik.. :/ nem iszik.. :/ és 2napja hány.. (ma már nem) sztem nem is pisil, se kakil..
Ma megyünk vissza az orvoshoz. Szóval 3nap bizti bírja.. lehet h 4ig is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!