Purizon vs Leonardo! Melyik a jobb száraztáp?
Purizon: [link]
Össztevők
30% friss csirkehús, 28% szárított csirkehús, burgonya, 5% csirkezsír, 2% szárított tojás, 1,5% friss, szálkátlanított hering, 1,5% szárított hering, 1% halolaj (100%-ban heringolaj), 1% hidrolizált állati fehérjék, borsórost, szárított sárgarépa, szárított lucerna, inulin, frukto-oligoszacharidok, mannán-oligoszacharidok, szárított gránátalma, szárított alma, szárított spenót, 0,3% útifűmaghéj, fekete ribizlipor, szárított narancs, szárított fekete áfonya, nátrium-klorid, szárított sörélesztő, 0,2% kurkumagyökér, 0,12% glükozamin, 0,09% kondroitin-szulfát, körömvirág-kivonat, aloevera-kivonat, zöldtea-kivonat, rozmaringkivonat.
Analitikai összetevők
fehérje 46.0 %
nyerszsír 11.0 %
nyersrost 5.1 %
hamu 8.9 %
kalcium 1.5 %
foszfor 1.3 %
Omega-3 zsírsavak 0.45 %
Omega-6 zsírsavak 2.0 %
Leonardo: [link]
Összetétel: friss baromfihús (30 %); hamuszegény baromfi fehérje, szárított (23 %); rizs; kukorica; halliszt tengeri halakból (9 %); almatörköly, szárított (4 %); hidrolizált baromfimáj; rozs, malátázott; szárított tojás; tengeri zooplankton, darált, őrölt (világítórák, 2,5 %); zabkorpa (2,5 %); szárított sörélesztő; azték zsályamag (1,3 %); baromfizsír; nátrium-klorid; kálium-klorid; cikória inulin
Analitikai összetevők (Beltartalom / Mennyiség)
Fehérje 35%
Zsírtartalom 12,5%
Nyershamu 7,8%
Nyersrost 3,5%
Kalcium 1%
Foszfor 0,8%
Nátrium 0,4%
Magnézium 0,09%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!