Szerintetek megfagynak a macskák kint télen?
amennyiben valóban teljesen egészségesek és már kikerekedtek (ilyenkor már megvan rajtuk a dús téli bunda és a megfelelő zsírréteg, kvázi 2x akkorának néz ki a macska) úgy nem lesz bajuk.
Búvóhelyet nagyon egyszerűen tudsz csinálni. Én autógumikat raktam egymásra, egymáshoz erősítettem és osb lapból beletettem egy téglalap alakú dobozt. A gumi és a doboz közötti helyet szalmával tömtem ki, az alját lezártam, a tetején pedig épp akkora lyukat hagytam hogy betudjon menni, de nem túl nagyot. Aztán a dobozt is kitömtem szalmával. Az egészet felállítottam és kész. 1-2 alkalommal kell nekik megmutatni, utána érteni fogják.
persze vannak még egyszerűbb módszerek,én ezt így csináltam anyukámnál. Neki 5 macskája van,3 ilyen helyet csináltam de szerintem 2 is bőven elég.
Akik gusztustalan válaszokat írnak pont egy ilyen kérdésre azoknak kéne megfagyni télen az utcán, de legalábbis 10 órán keresztül alsóneműre vetkőzve fagyoskodni, azután megkérdezném hogy még mindig komolyan gondolják-e a gusztustalanságukat!!! Eszem meg áll.:(((
Talán nem fagynak meg..
Dehogy fagynak meg, habár amelyik eddig bent volt és nem nőtt rendes bundája, annak problémás lehet a dolog.
Itt kinti macskák vannak, nyilván kint maradnak -20 fokban is, illetve napközben bejöhetnek, de éjszakára semmiképp. Nem lesz bajuk. A szomszédnak is van félig zárt helye, de a fedett, védett teraszunkon is van egy aprócska ajtóval ellátott macskaház. Teljesen jó nekik. A főmacska még etetés nélkül sem halna meg, folyton pockokat fog, de azért persze etetjük.
Lehet, hogy a nappali kintléttől is megnőtt a bundájuk, nem látod rajtuk, hogy milyenek? Bár nem minden macska lesz felfújt ilyenkor, sok azért igen. Mi a gond a nekik készített hellyel? Én hulladékfából építettem, kibéleltem, mondjuk ha nem lenne terasz, az kevésbé lenne jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!