Nálatok hogy zajlott az ivartalanítás?
Figyelt kérdés
Pénteken viszem ivartalanodni a kiscsajt (7 hónapos). Kezdek parázni, pedig tudom hogy rutinműtét...
Mesélnétek hogy a ti cicátok hogy bírta?
2018. nov. 5. 12:16
1/15 anonim válasza:
Nekem kandúrom van, szóval lényegesen egyszerűbb, mert rövid altatás. Ami inkább rossz volt, az az éheztetés a műtét előtt. Elég nehéz megértetni egy cicával, hogy miért nem kap vacsit és reggelit, szóval a figyelemelterelés volt a legnehezebb. Megszakadt a szívem. A műtét után kóma van jó pár órát, de ott már a gazdi szíve is megkönnyebbül, mert túl van rajta. Én mikor haza értem vele, nem vettem ki a dobozból csak kinyitottam az ajtaját. Pár óra múlva csámpázott ki és jött felém. Az ölembe vettem de még remegett, és elaludt újra az ölemben. Estére lett újra az aki volt. Másnapra már cicabaja sem volt. Nőstényeknél kicsit nehezebb, ott hasi műtét van, ez a procedúra kicsit hosszasabb és jobban kell rá figyelned.
2/15 anonim válasza:
Nekünk a macska azóta tiszta idegbeteg lett.
3/15 A kérdező kommentje:
2.
Ezt kifejtenéd kicsit bővebben?
Elsőnek köszi, nálunk a kajával nem lesz gond, csak vacsi van, illetve engem nem hat meg az "adj ennem, éhenpusztulok" hiszti :D
2018. nov. 5. 13:25
4/15 anonim válasza:
Addig rendes volt,azóta fúj, harap.
5/15 anonim válasza:
Nekünk azóta sokkal kedvesebb. Nem mászkál el napokra. A műtéthezbe is lehetett menni de mi nem mentünk.
6/15 anonim válasza:
5ös vagyok az kimaradt, hogy egy napig nem tudtunk hozzá közelmenni é asszem egy 5-7 napig volt bent
7/15 anonim válasza:
Szintén 7 hónaposan lett ivartalanítva a nőstény cicám. Reggel munka előtt leadtam az állatorvosnál, munka után felvettem. Amikor otthon kiengedtem a hordozóból, akkor beszaladt az asztal alá. Odamentem simogatni, akkor rájött, hogy biztonságban van, farkát az égnek emelve kimászott, aztán úgy viselkedett, mint előtte (csak fél napig kicsit kábábban :) ).
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Akinél nőstény cicát műtöttek, ők is gallért kapnak mint a kutyák? Vagy kis ruhát? Hogy kell ezt elképzelni?
(Nekem eddig ha ivartalanításra került sor, mindig hím állatot vittem, és sosem macskát, szóval fogalmam sincs mi a módi a csajokkal)
2018. nov. 5. 17:06
9/15 anonim válasza:
Nem kapott az enyém semmit. (az 5-ös 6-os vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!