"Illatos" a macskám. Ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy illatos, hogy konkrétan emberi szaglásnak és ízlésnek megfelelően finom illatú. Minden nap úgy érzem ,mintha tegnap fürdettem volna. Pedig nem. Sokkal inkább arra gondolok, hogy valaki összetapogatja, esetleg krémes parfümös kézzel, de azt is nehéz elképzelni, mert fél az idegenektől, csak engem imád. Ivartalanított kandúr, nap közben kint bóklászik az udvaron, este hívásra bejön és velem alszik. Nagy telkünk van, az összes szomszédot ismerem, ők azt állítják nem jár át hozzájuk. Vagy én őrültem meg és én érzem jó illatúnak? Már vagy fél éve nem fürdettem, de olyan szaga van, mintha tegnap fürdettem volna. Ez alapvetően nem gond, imádom a szagát, csak nem akarnám, hogy esetleg valaki magához szoktassa. Bár egyelőre nem hiszem hogy ez a veszély áll fenn, mert hozzám úgy jön hívásra mint a kutyák, és ismeri a rendet, mikor van takarodó, felkelés, reggeli, ebéd, vacsora stb. Szóval rendkívül okos. Rendszerezett élete van, nincs oka elszegődni máshova.2018. nov. 3. 22:33
11/15 anonim válasza:
Ne engedd át. Az állatvédelmi törvény szerint is köteles vagy a saját telkeden tartani, hát még mellette isten tudja, milyen emberi szeméttel tömik szerencsétlent.
13/15 A kérdező kommentje:
A lepontozó manó szeme mindenhol ott van. :-)
Egy macskát nehéz udvaron belül tartani, kőfalakat kéne húzni. Nem tudom mások hogyan oldják meg, de ez már egy másik kérdés.
De valóban, nem csak az a probléma hogy adnak neki, hanem az hogy mit. Mi mást adna egy idős mint konyhai maradékot, ami teli van fűszerrel és sóval. De szerintem fogott rajtuk a beszélgetés, mert most sokkal jobban eszik. Talán a tél is meghozza az eredményt, mert már hideg van és most ki sem kívánkozik. Tavaszra meg majd elfelejti.
2018. nov. 6. 06:58
14/15 anonim válasza:
A kőfal azért túlzás, elég egy normális kerítés, bár ez általában a macska nélkülieknél is alap. Minden esetre tartsd rajta a szemed.
15/15 anonim válasza:
Az enyém is illatos. Puha, illatos macska. Valóban lehet "kiszellőzött" szaga, de bent sem büdös. De ha pl. a szomszéd néninél van, akkor az ő dezodorát szoktam érezni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!