"Illatos" a macskám. Ez hogy lehet?
Hahaha. De aranyos vagy!:)
Én is nagyon finom illatúnak érzem a macskáimat. A cicák alapból semleges illatúak,nincs szaguk.
Az enyéim azért ilyenek, mert lakásban tartom őket és itt a mi mosott tiszta cuccaink illatát beveszi a bundájuk.
Anyukám kinti-benti macskája sem büdös soha. A nap nagy részében bent van, ilyenkor a benti finom illatú takaróknak az illatát átveszi a bundája. Mikor kintről jön be, akkor meg olyan friss, kiszellőzött illatú + a benti öblítő illatú cuccok. Volt már, hogy szomszédok is kérdezték, mivel kenjünk be ezt a cicát, hogy ilyen jó illatú?:) Hát semmivel, csak alapból macska és tiszta helyen van tartva, ennyi a titka.
Nekem igaz kutyám van, de hasonló helyzet áll fenn, benti kutya, ráadásul nem is nagy, yorkshire-máltai keverék, tehát alapból sem lenne kutya szaga (ami szerintem amúgy büdös) de én kifejezetten szeretem a kis illatát mert nagyon nagyon szeretem, de példálul se anyukámék se a barátaim nem érzik kellemesnek (de büdösnek sem). Szerintem ahoz lehet köze hogy szereted a cicát.
Mondjuk mi együtt alszunk és folyamatosan a nyakamom van ha tud, nem csoda hogy ennyi közös szuszogás után nem érzem rossznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!