Szombathelyen vagy a környékén nőstény macska ivartalanításra tudnátok ajánlani orvost?
nem tudom hogy ez mennyire elképzelhető, hogy 10.000 forint körül legyen, de remélem hallok valami bíztatót
köszi szépen előre is
Noé Állatambulancia vagy a Szombathelyi Állatkórház.
Előbbit nem igen ismerem, az Állatkórházba szoktam vinni a nyuszit, cicát.
10.000alatt nem fogsz találni, főleg nőstény cica esetében, ami több macera mint a kandúrnál, konkrét műtétről van szó!
30.000 körül mozoghat az ár.
Kandúrt is , bak nyuszit is 18.000körül ivartalanítanak, de meg kell kérdezni.
10.000-ért nem találsz dokit, aki meg annyiért elvállalja, az olyan munkát is végez !
Ébresztő!
Sárvár! Vetalitas állatorvosi rendelő. Nagyon hozzaerto a doki, és nem horroraron dolgoznak.
A Szombathelyi állatkórház iszonyatosan leadta a színvonalat és a gatyát is leakasztjak rólad. Bár talán egy ivartalanítást meg képesek megcsinalni normálisan. Sok az új doki, kell nekik a kísérletezheto állatka...
Noé allatambulanciat nem ismerem személyesen, de ezerszer inkább oda, mint a híres neves "allatkorhazba".
Kedves második. Első vagyok.
Sárvárra is vittem nyuszit . Félreértés ne essék, meg mindig ott kapja az oltásokat azért tértem az Szonbathelyre, mert ott van egzotikus kisallatra szakosodott orvos, ha beteg lenne.
A Vatelitas 8000ert ajánlotta, hogy ivartalanítja a nyuszimat. De lány cicát akkor sem fog 10.000ért, azért ennek meg van az ára.
Igazad van hogy sok az új doki szombathelyen , ezért ki is akadtam , mert nem talaltak eret a nyuszimon és nem tudtak vért venni , bár mocorgott is, de ennek ellenére rendes és képzett dokik vannak ott, akik többször is megmentették az allatkaim életét.
A Vatelitas is egy jó hely. 3hetes kismacskámat infúziózták egy hétig mérgezés miatt, ( nem is tudom hogy tudta a csajszi neki bekötni de nagyon hálás vagyok erte) a cica azóta is el és virul.
Mindkét hellyel meg vagyok személy szerint elégedve. De 10.000alatt a sárvári doki sem fogja megcsinálni, abban viszont igazad van, hogy lehet olcsóbb, de mégis egy konkrét műtétről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!