Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A Purina Cat Chow Urinary...

A Purina Cat Chow Urinary Tract Health és a Hill's c/d között mi a különbség az árán kívül?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb?
2010. jún. 23. 22:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Árban mi a különbség? Nekünk Hill's S/D-t kell etetni a cicával, de az ára kicsit borsos. Ha esetleg lenne olcsóbb, de minőségi alternatíva, akkor az jó lenne.
2010. jún. 23. 22:53
 2/4 A kérdező kommentje:

1500-2000 ft között látom a neten a másfél kilósat de nem tudom hogy jó-e.

Az állatorvos csak a Hill's ajánlja, de lehet hogy azért, mert náluk csak azt lehet kapni.:-)

2010. jún. 23. 23:04
 3/4 anonim ***** válasza:
A Hill's prémium kategóriás táp, más az összetetétele. A Purina legfeljebb középkategórás, egészséges macskáknak megfelelő, de az én cicámnak is krónikus húgyúti betegsége van, évek óta Hill's táppal etetem. Kétszer próbáltam meg átállni a Cat Chow-ra és mindkétszer visszaesett.
2010. jún. 24. 08:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Akkor azt hiszem részemről ez eldőlt...
2010. jún. 24. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!