Megviseli-e a macsekokat, ha mindig a lakasban vannak?
Figyelt kérdés
Eletemben eloszor van olyan macskam, ami allandoan bent van a lakasban, mert emeletes hazban lakom.De neha kicst sajnalom, hogy nem mehet ki bogaraszni, nezelodni.Szerintetek hianyzik a benti macskaknak a csavargas?Azon gondolkodtam, hogy veszek neki egy kis porazt, es neha elviszem erre-arra.2010. jún. 23. 19:42
11/12 anonim válasza:
Bár az enyém 8 hetes még kicsi és amikor még nem kaptam meg úgy gondoltam havonta leviszem egyszer-kétszer. De rájöttem, hogy túl sok betegség van kint egy pici cicának. Ezért csak féregtelenítésre viszem el akkor is nagyon fél kint lenni :)Szerintem ne vidd ki nem kínzás ha majdnem mindig vele vagy vagy játszól vele!
12/12 anonim válasza:
Ha egész életében lakásban van, az nem baj. Viszont hozzánk került egy ilyen lakásban nevelkedett macs, mi kertes házban lakunk, és van másik macskánk is, amelyik kintinek szokott meg. Az idekerült cicmány nagyon nehezen tud alkalmazkodni ahhoz, hogy nem lehet mindig bent, és, ogy rajta kívül még van másik macska meg kutyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!