Meglehet állítani valahogy a hasmenést?
2 hónapos lesz a kiscicám, és mikor kimentem észrevettem, hogy hasmenése volt.
Amúgy teljesen jól van, szokása szerint amint meglátott felakart ugrani a lábamra, játszik, szóval teljesen jól van. [látszólag legalábbis]
Szal ötleteket várok, hogyan lehetne megállítani a hasmenést :)
Állatorvost hívjunk hozzá?
Szia!
Ha holnap is megy a hasa,akkor két javaslatom van amit adjál neki..,az egyik embernek való gyógyszer a neve:Bolus adstringens,ez egy erős hasfogó,ebből ehet 2x1/2 szemet a cicád,a másik Diar Sanyl paszta,ami egy állatgyógyászati bélfaledző készítmény. Ezt a cica testtömegére vonatkoztatva kell adni naponta egyszer. Ennek az ára 1500-2000 Ft körül lehet.Jobbulást a macsnak!!=)
szia én mondtam hogy széntabletta először!
Igen, mivel az teljesen gyógyhatűsú, és nincs benne gyógyszer, nyugodtan adhatsz!
Köszi nektek is! :)
Végülis azóta 1x sem volt hasmenése, 6 óra körül akartam neki adni rizst, az nem nagyon tetszett neki, akkor összekevertem konzerv macskakájaval, úgy evett belőle :) Bár leginkább a húst kereste, de hát a rizs eléggé rá volt ragadva :D
+szopizott is 2x :) Szal szerintem jól van, de azért meglátjuk holnap is megy-e a hasa.
Oké :)
Szerintem jól van :) Most is felugrott az ölembe egy párszor :D
Megnéztem most nemrég :)
Jól van a kiscicám, de nem szeretném elkiabálni =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!