Cica nem tartja meg a fejét nyávog ha meg mozdítja. Nyaktörés?
2 honapos kinti cicám reggel nyávogott vergődött. Nem tudja meg tartani a fejét. Ha felveszem a feje eldől konkrétan. Rá eshetett valami. Ha meg mozdul nyávog vergodik a foldon. Szeme is kivan mar dülledve.
Nyaka lehet el törve?
Koszonom szepen, hogy ti igy latjatok.
Enis remenykedem hogy jobban lesz😢mai napom egy remalom volt. Mikor elvitték a cicust zokogasban tortem ki 😢
Meg fogadtam hogy ide tobbet nem irok ki semmit,mert nagyon bunkó emberek vannak akik egyből támadnak. Még hogy nem tettem semmit. A gyereket lepasszoltam míg elmentem az allaforvosi rendelőhöz meg nézni hogy rendelnek-e. Erre nem.
Sem Tiszalökön. Úgy hivtam a nyiregyhazi allatmentoket mondtam fizetek is érte PCAS állatmentés. Isten áldja a hölgyet aki utanna jott es bevittem a korhazba. Mar csak abban remenykedem hogy fel épül 😢
Koszonom hogy irtatok
Irok majd az allapotarol
Gyógyulást a cicádnak.
Tudod, nekem kinti-benti cicáim voltak mindig. Kertes ház. Estére bejöttek, de ha nem értek haza, nem is tudtam aludni. És ha kint elnyávogta magát egy macsek, ugrottam ki az ágyból. És amióta szemtanuja voltam, hogy 3 kóbor kutya kinyírt egy macskát, csak úgy szórakozásból, nem vállalok olyan macskát, aki kijár.
A macskádat vagy egy autó csapta el, vagy valaki fejbe vágta. Ha meggyógyul, ne engedd többé ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!