Kiwilany124 kérdése:
3x evett ma a macskám véletlen okból kifolyólag! Ilyen tasakos kajat. Lehet valami baja?
Figyelt kérdés
2018. szept. 25. 21:50
11/13 anonim válasza:
Butuska kérdésedből kifolyólag feltételezem, hogy nem sokat tudsz a macskákról, és szerintem nem a legminőségibb eledelt veszed neki. Arról viszont érdemes azt tudni, hogy ezeknek kb. 80%-a víz, hasznos tápanyagot alig tartalmaznak. Ergo ha ötöt eszik meg belőle egy nap, akkor sem lesz semmi baja, legfeljebb többet pisil. Nálam egész nap van előttük minőségi száraz táp, ugyanis a macskák akkor esznek mikor kedvük tartja, és nem igazán eszik magukat túl, hacsak nem valami igazán különlegeset kapnak. Általában nem úgy vannak, mint a kutyák, akik addig esznek amíg látnak. Én pl. kifejezetten folyadékpótlás céljából adok a cicáknak alutálcást, mert nem nagyon látom őket vizet inni, mellette ott a száraz eledel a tálkában egész nap, akkor jár rá amikor akar.
12/13 anonim válasza:
Szerintem ha a macskád moderátor lenne ezen az oldalon,tuti törölné ezt a kérdést hogy ma is legalább 3-or ehessen.
13/13 anonim válasza:
Mi baja lenne? Volt egy kinti kandur nos az azt csinalta, hogy nem kutyás házakhoz behizelegte magát, mindenkinek kedveskedett baratságos volt es nagyon aranyos macsek, olyan furfangos volt, hogy főleg vasárnap megtette az körútját végiglátogatta az összes helyet egymás után és ugye a vasarnapi ebédből mindenhol jutott neki valami maradék, egyszer lemértem 11 kg volt a macska de elég fitt es mozgékony ugyh. nem volt semmi baja és amiről csak tudok 4 háznál etették velünk együtt 5, kitudja még mennyi házhoz járt, időre nálunk 11:30 ra volt minden vasárnap. Persze maskor is megjelent de ha nem kapott enni szedte is a sátorfáját ment tovább kéregetni. Tipikus járása volt jobbra-balra forgatta a fejét és közben nyávogott egyet. Egyszer egy légpuskagolyóval jött hozzank de nem okozott csak felületi sérülést.rá egy időre pedig mar valaki tenylegesen vegzett vele, igen sajnálom mert tenyleg kedves egy macska volt. Visszatérve a kérdésedre semmi baja nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!