Mit tegyek, ha véletlen ki miskároltattam a szomszéd cicáját?
Ha jól sejtem, a cicának se oltási könyve, se oltásai, se nyakörve, se chipje nincsen, tehát csak annyira a szomszédé jogilag, mint a felhők az égen.
Akinél csak így lézengenek a kutyák-macskák, egyéb állatok, és nem törődik velük, azt nem gazdának hívják, hanem büdös parasztnak.
Legalább te foglalkozol szerencsétlen macskákkal. Szóba se állj a suttyó szomszéddal. Amúgy se nagyon tűnik fel az ilyeneknek, ha pár napra eltűnik a macska, sőt, az sem, ha örökre. Majd lesz másik, gondolják.
Hol van most a cica? Ha pár napig nem látja, meg egyébként sem foglalkozik vele túl sokat, észre se fogja venni, mert hamar visszanő a szőre.
Ha nem volt benne chip-gondolom nem, akkor egyébként se nagyon lehet bizonyítani, hogy az övé. Ha átjárt hozzátok, azt hitted kóbor, elvitted orvoshoz. Ennyi.
Szerinted mit mondanának neki, ha valahová elmenne, hogy feljelentsen? :) Most spóroltál neki egy csomó pénzt, meg fáradságot.
Kétlem, hogy ebből bajod lehet.
Semmit se csinálj.
--
Éld a megszokott életed.
(ezt a történetet meg tekints belőle egy kis epizód szeletkének belőle)
Szerintem ez ilyen egyszerű, csak akkor nem az, ha szándékos túlbonyolítássá katalizálja valaki.
passz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!