Mit tegyek, ha véletlen ki miskároltattam a szomszéd cicáját?
"Akinél csak így lézengenek a kutyák-macskák, egyéb állatok, és nem törődik velük, azt nem gazdának hívják, hanem büdös parasztnak.
Legalább te foglalkozol szerencsétlen macskákkal. Szóba se állj a suttyó szomszéddal. "
Jó nagy sutyerák vagy te kettes!
1.) Honnan, miből gondoltad, hogy a szomszéd nem foglalkozik vele?
Tudod a macskák már csak olyanok, hogy "lézengenek", ugyanis szabad individuális lények! Aki ennyit se tud, az inkább fogja be!
"Amúgy se nagyon tűnik fel az ilyeneknek, ha pár napra eltűnik a macska, sőt, az sem, ha örökre. "
2.) Te ezt honnan veszed, hogy nem tűnik fel neki? Ott vagy vele, vagy mi?
Mint már mondtam a macska szabadon jön-megy, a másik meg az, hogy VIDÉKEN, nem szokás a macskákat bechippeltetni! Csak a kutyákat, de még azt sem!
Úgyhogy mielőtt beleugatsz, jó lenne, ha tájékozódnál. Legalább egy picit!
És még mielőtt rám is mondasz valamit, én elárulom, hogy nekem nincs cicám, csak kicsit jobban értek a dolgokhoz, mint te! Mégsem vagyok olyan paraszt, hogy leparasztozzak másokat olyanért, amiről neked a világon nem sok fogalmad van!
A kérdezőnek pedig: lehet, hogy még örülne is a szomszéd, bár ezt sosem lehet tudni. Nem tudni, hogy mi szándéka van a saját cicájával.
A büdös paraszt kettesnek meg annyit, hogy azért, mert nincs chippeltetve, és bejegyezve, attól az még igenis a szomszédé!!
Nem hunyhatsz szemet afelett, és úgy tennél, mintha nem!!
Itt mindenki lebeszél arról, hogy őszinte legyél, pedig én ezt tenném!
Megmondanám neki az igazat!
Elmondanám neki, hogy véletlenül történt az egész, és mindent elmondanék neki!
Szerintem is ez a legokosabb.
Így legalább a te lelkiismereted is tiszta, nem úgy fekszel le, hogy hazudtál/elhallgattál.
Kedves előző, azért mert "jogilag" nem az övé, attól még az övé! Ezt te is tudod, és a kérdező is pontosan tudja!
Undorító emberek vannak itt..
Senkit nem érdekel a jog ebben az esetben. A macska az övé, és kész!
Majd írdd meg légyszíves kérdező, hogy mi lett, mert érdekel.
Szerintem azt fogja mondani, hogy jól tetted, vagy valami hasonlót.
Igazad van,hogy tavaly is hozzátok fialt, és nem akartad idén tavasszal ,hogy megint odafialjon. Biztosan jó ember vagy, sokan csak simán megszabadultak volna a kiscicáktól és az anyától. Jól cselekedtél:)
Persze igen, a gazdának kellett volna, de gondolom ő leszarja ha fial a cicája,nem az ő gondjának tekinti
Szóval szerintem jól cselekedtél,több ilyen ember kéne, kevesebb lenne akkor a sok gazdátlan kóbor cica
Kérdező :)
Nem megmontuk, hogy ne foglalkozz vele?
De ha így jobb Neked, ...
egy újabb fricskával lettél gazdagabb :)
:D
Még szerencse, hogy így megúsztad.
Azt nem értem, hogy miért keresed a bajt?
Nem elég inger éri a receptoraidat :D ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!