Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskának érdekes játék?

Macskának érdekes játék?

Figyelt kérdés

Lakásban élő 1 éves cicám nem szeret egyedül játszani, mintha nem kötné le semmi. Van mindenféle labdája: csörgő, puha, alufólia galacsin (imádja, de csak ha én dobálom), zörgő és "csendes" egerek, kakas, kis tollas plüss izé, kerek sínben egy zörgő laszti... csináltam neki karton dobozból több bunkert, kis ablakokkal, van kaparófája, mászókája, az ablakon mindig tud nézelődni, szóval nem hiszem, hogy szomorú lenne. Minden este játszunk, azt nagyon élvezi (madzag, toll húzogatás, labdázás, az a kis lámpa "lézer").

A problémám inkább az, hogy ha nagy ritkán nem érek rá este, akkor kiteszem a játékait és rá se bagózik vagy mindent elun 1 perc alatt. Milyen játék válhat be, amivel picit önmagát is le tudja kötni?

2018. szept. 24. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:
32%

Egér.

Ha inkább az extrémebbeket szereti, akkor kutya.

2018. szept. 24. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Az első nagyon vicces...

Amúgy a legjobb 'játék' szerintem mindenképpen egy cicatárs. :) Nekem 2 van. Ők is olyanok, hogy maguktól csak nagyon ritkán játszanak, akkor is dróttal, vagy ilyesmivel, szóval semmiképp nem a cicajátékaikkal. Egymást viszont nagyon jól lekötik. Nem gondolkozol még 1 cicában? :)

2018. szept. 25. 10:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, tudom, hogy jobban ellennének ketten... de a párom így is nagyon nehezen ment bele a cicába (de azóta már kb. szerelmes belé :) ). Meg ő bántalmazott, menhelyes cicus, nem könnyű eset, nagyon nehezen kezdett el bízni és lassan szeretett meg minket is, nem tudom, hogy mennyire lenne jó barátja egy másik cicusnak...
2018. szept. 25. 12:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is mentett macsek van. Egy fél évig nem is értette mire való a labda... (azóta már dobálgatja magának) De mint minden macska madzag mániás, azt imádja. A konyhaasztal lábához kötöttem neki fel azt nagyon szereti vadászni + az ablakkilincsen is lóg egy, azt is pofozgatja.

A leírtak alapján egyébként szerintem jól elvan a maccs. Ha egy egy napot nem játszol vele akkor se lesz szomorú . Ha nagyon hiányzik neki akkor úgy is kimutatja.. Addig pörög amíg nem foglalkozol vele :)

2018. szept. 25. 20:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk: parafadugó, pingponglabda, kilincsre kötött madzag, papírgalacsin, rongyszőnyeg, bármilyen apró gyerekjáték (pl. kisautó) :)

Szerintem egy macska nem tud unatkozni. Az egyik cicám a saját farkával is játszik néha (egymással nem szoktak, annyira nincsenek jóban).

2018. szept. 28. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!