Papagájt zavarja a zene vagy a videó?
Figyelt kérdés
Jelenleg bent van a szobámban, nem akarom, hogy unatkozzon. Múltkor zenét kapcsoltam be, volt amikor csipogott rá, de nem tudom, nézheti? Vagy elvan anélkül is?
Mit csináljak, hogy ne unatkozzon, ha nem vagyok itthon?
2018. júl. 11. 15:42
1/2 A kérdező kommentje:
Eléggé vad papagájról beszélünk. Sokszor hangoskodik és nem értem miért:/
2018. júl. 11. 15:46
2/2 anonim válasza:
Ne csinálj neki zenebonát,mert mint ember még én is megőrülök,nemhogy egy madár ! Első körben : társas lények,kellene neki egy pár.Másodsorban : nagyon sok madár játék kapható,üveges szituk,rágcsálnivalók,hinta,csengő,függő fajátékok,amit webshopokból is be tudsz szerezni.Lehetőleg ne kínozd szerencsétlent hangzavarokkal,főleg hogy egyedül van,és semmi játéka sincs ! Legjobb lenne egy csendes,nyugodt,fényes környezet neki a megfelelő játékokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!