Visszajöhet még az macskám?
Van egy 5 hónapos nőstény macskám. Ki-be járó macska. Legtöbb időt a házban töltötte este viszont kint aludt. Minden reggel szaladt be mikor felébredtünk ment enni majd jött fel az ágyra hízelegni, dagasztani. Ha hazaértünk egyből rohant hozzánk minden nap.
Lassan egy hete nincs meg nagyon szomorú vagyok. Elképzelhető hogy így elkóborolt? Eddig nem ment el csak párszor a háztetőre. Vissza jöhet még? Félek hogy baja esett. Nagyon szeretem.
Ha eddig mindig hazajött, egy hét már túl hosszú idő...
Lehet, hogy valaki "megtartotta". Reméljük nem esett baja.
De semmi se lehetetlen, még előkerülhet!
Az ivartalanított nőstény macskánk néha egy hónapra is eltűnt. Hazajött csapzottan soványan. Vakartatot, majd evett. Sokat.
Szerintem, ha van fényképed, facebook és szórólap, hátha valaki befogadta
Szia!
Nekünk az öreg macskánk egyszer eléggé megsérült, de több mint egy hét után élve került elő, csak elég csapzottan. Onnantól nem akart kimenni, félt, benti cica lett. Utána vagy 20 éves kort ért meg :-) Sajnos a macskák olyanok, hogyha megsérülnek, elrejtőznek, ahelyett, hogy hazamennének és így nem tudod időben elvinni orvoshoz.
Sziasztok! Ma megkerült a kismacskám!
Pár utcával arrebb lett meg.
Köszönöm szépen a biztató szavakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!