Már 2 hete eltűnt a macskám! Szerintetek meddig várjam vissza? Visszajöhet még?
Nyugi! Ne mondj le róla!
Épp ma mondtam valakinek, hogy egyszer amikor elköltöztünk új helyre, oda vittük magunkkal a cicát is. A legelső alkalommal amikor az új helyről kiengedtük, elszaladt.
Eltelt egy jó hónap is, amikor ismét megjelent, lefogyva, legyengülve, de visszajött!
A macskák csinálnak ilyet, egyébként pedig most van náluk a párzási időszak. Meglehet, hogy éppen "nászúton" van! :))
A miénk sose szökött el,minden nap ott várt a lépcsőn,ha álltunk be garázsba jött velünk,egy nap nem volt,hogy ne láttam volna...Aztán olyan november végén eltűnt,minden jel nélkül..2 hétig vártam rá minden eges nap,hívtam,sétáltam minden felé a városban és szólongattam,de semmi.Aztán karácsony reggel jöttünk haza a vásárlásból,amik még kimaradtak,és ahogy álltunk be a garázsba,jött a cica is:)
Vagy egy negyed órát sírtunk az örömtől:):)
Ne add fel,szólongasd,hívd,stb,hátha megkerül!Miénk is kb 1 hónap után jött haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!