Ha a macskám meghallja a hangom, néz rám, és elkezd hízelegni. Miért?
Zenehallgatás közben néha elkezdem énekelni az adott dalt. A kedvenc macskám általában mellém fészkelődik a fotelben, nem zavarja, ha filmet nézek vagy zenét hallgatok, viszont ha elkezdem énekelni egy kedvelt dalomat, akkor néz, felpattan, mocorog, és nekiáll dörgölőzni, miközben figyel engem. Miért teszi vajon? Zavarja, tetszik neki, vagy esetleg csak szimplán nem érti, és kíváncsi?
Egyébként szerintem nincs jó hangom, mások viszont mondták már, hogy ha mernék énekelni, kiengedni a hangom és képezném, akkor nagyon jó lenne (zenetanár, családtagok... de alapvetően ügyelek arra, hogy ne énekeljek mások előtt, mert zavarban leszek... :))
Elég buta kérdés, és gondolom ti sem tudjátok a választ, csupán ezt ma vettem észre, és felmerült, vajon ilyenkor mit gondolhat... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!